Περισσότεροι από 120.000 θεατές στο Ελληνικό Φεστιβάλ της Μελβούρνης

Το φετινό Ελληνικό Φεστιβάλ της Μελβούρνης που θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 120.000 θεατές, το οποίο διοργανώνεται από την Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης.

O Κώστας Μακεδόνας πρόκειται να δώσει μια μεγάλη συναυλία το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων και θα συνοδεύεται από την ορχήστρα «Έμμετρον» και την Ειρήνη Τουμπάκη, ενώ δεκάδες ομογενείς καλλιτέχνες και συγκροτήματα θα παρουσιάσουν ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα το διήμερο αυτό.

Το σύνολο της αυστραλιανής

πολιτικής ηγεσίας, τόσο σε ομοσπονδιακό επίπεδο, όσο και σε πολιτειακό, θα παραστεί στα εγκαίνια ελληνικού φεστιβάλ της Μελβούρνης. Μετά τον πρωθυπουργό, Τόνι Αμποτ και ο αρχηγός της Ομοσπονδιακής Αντιπολίτευσης, Μπιλ Σόρτεν, επιβεβαίωσε ότι θα δώσει το παρών στα εγκαίνια του «Φεστιβάλ της Λόνστεϊλ»., που θα γίνουν το Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου 2014.

Σε πρόσφατη συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της Κοινότητας κ. Βασίλης Παπαστεργιάδης με τον κ. Σόρτεν, ο αρχηγός του Εργατικού Κόμματος εξέφρασε την επιθυμία να δώσει το παρών στα εγκαίνια, επισημαίνοντας ταυτόχρονα ότι θα ήταν δύσκολο, λόγω των επαναληπτικών εκλογών σε εκλογική περιφέρεια του Κουήνσλαντ.

The post Περισσότεροι από 120.000 θεατές στο Ελληνικό Φεστιβάλ της Μελβούρνης appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα