Περιοδεία Γιάννη Σγουρού στη Δυτική Αττική (ΦΩΤΟ)

«Η Δυτική Αττική, μέρα με τη μέρα κερδίζει το χαμένο έδαφος της κρατικής αδιαφορίας» τόνισε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός κατά την επίσκεψή του στα Μέγαρα.

«Η Περιφέρεια Αττικής, αξιοποιώντας στο έπακρο τους κοινοτικούς και ίδιους πόρους, υλοποιεί ένα τεράστιο πρόγραμμα έργων σε ολόκληρη την Αττική. Ιδιαίτερη έμφαση έχουμε δώσει στη Δυτική Αττική, που μέρα με τη μέρα κερδίζει το χαμένο έδαφος της κρατικής αδιαφορίας του παρελθόντος. Όσοι ασκούν κριτική

καλό θα ήταν να δουν τα έργα που υλοποιούνται σε κάθε γωνιά με τα οποία η Αττική αλλάζει πρόσωπο » δήλωσε ο κ. Σγουρός ο οποίος επισκέφθηκε το υπό ανέγερση γηροκομείο της πόλης με την αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Σταυρούλα Δήμου.

Στο χώρο τους υποδέχθηκε ο δήμαρχος Γιάννης Μαρινάκης με τον οποίο και επιθεώρησαν την ως τώρα κατασκευή. Να σημειωθεί πως το υπό ανέγερση πρώτο δημοτικό γηροκομείο των Μεγάρων, δυναμικότητας 42 κλινών και προϋπολογισμού €4,4 εκατομμυρίων χρηματοδοτείται από το Π.Ε. Πρόγραμμα Αττικής. Ο περιφερειάρχης και η κα. Δήμου επισκέφθηκαν παράλληλα το αντιπλημμυρικό έργο μήκους 5 χιλιομέτρων και προϋπολογισμού €6,5 εκατομμυρίων με συγχρηματοδότηση από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής και κοινοτικά κονδύλια.

The post Περιοδεία Γιάννη Σγουρού στη Δυτική Αττική (ΦΩΤΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα