«Παράθυρο» συνεργασίας σε πολιτικά πρόσωπα άνοιξε ο Βενιζέλος

«Παράθυρο» στη συγκυβέρνηση άνοιξε ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε πολιτικά στελέχη, εφόσον υπάρξει συμφωνία στο μείγμα πολιτικής που θα ακολουθηθεί.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στην εκπομπή «Ανατροπή» του Γιάννη Πρετεντέρη, και υποστήριξε ότι «χρειάζονται και αλλαγές προσώπων και αλλαγές σε οργανωτικά και λειτουργικά θέματα. Πρέπει να συζητήσουμε για τα πολιτικά θέματα και έπειτα για τα πρόσωπα», ενώ χαρακτήρισε το συνέδριο του

ΠΑΣΟΚ «εθνικό πολιτικό γεγονός, του οποίου η επιτυχία ήταν μια απάντηση σε όλες τις αμφιθυμίες που είχαν εκφραστεί».

Ο κ. Βενιζέλος αναφέρθηκε και στη σχέση του με τον Αντώνη Σαμαρά υπογραμμίζοντας ότι έχουν «μια έντιμη πολιτική σχέση», χωρίς όμως να παραλείψει να εκτοξεύσει ένα «καρφί» εναντίον του, τονίζοντας ότι «ο κ. Σαμαράς προσχώρησε σε μια λογική που πριν δεν δεχόταν», ενώ χαρακτήρισε τον ανασχηματισμό «δευτερεύον θέμα».

Τέλος, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τάχθηκε υπέρ της στενής συνεργασίας με τη ΔΗΜΑΡ παρά τα αλλεπάλληλα «όχι» του Φώτη Κουβέλη, σημειώνοντας ότι «η συζήτηση μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ είναι όρος αναγκαίος αλλά όχι επαρκής για τη συγκρότηση της κεντροαριστεράς, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Θεωρώ ότι πρέπει να συζητήσουμε και για την κεντροαριστερά. Ο κ. Κουβέλης μπορεί να συζητεί με τη ΝΔ αλλά όχι με το ΠαΣοΚ; Πρέπει να έχουμε δύο πόλους, έναν συντηρητικό και έναν προοδευτικό».

Keywords
Τυχαία Θέματα