Παραιτείται από δικηγόρος της Βίκυς Σταμάτη ο Αλέξης Κούγιας

Την παραίτησή του από την υπεράσπιση της συζύγου του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυς Σταμάτη, ανακοίνωσε ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Στην υπόθεση της έχει καταργηθεί η νομική, δικαστηριακή και κοινή λογική».

Στην ανακοίνωση του ο κ. Αλέξης Κούγιας τόνισε, «Δηλώνω την παραίτησή μου με μοναδικό σκοπό να αφυπνίσω τους Ανεξάρτητους Λειτουργούς της Δικαιοσύνης,

οι οποίοι δεν λειτουργούν υπό το φόβο των εντυπώσεων που λειτουργούν πλέον ορισμένοι κακοί πολιτικοί μας, αλλά ενδιαφέρονται μόνο για τη δίκαιη κρίση των ανθρώπων στα δικαστήρια».

«Μετά από 39 χρόνια παρουσίας στα δικαστήρια, όπου έχω απολαύσει την εκτίμηση του συνόλου των δικαστών όλων των ελληνικών δικαστηρίων, νιώθω νομικά και ηθικά ανεπαρκής. Στην υπόθεση της κ. Τσοχατζοπούλου – Σταμάτη έχει καταργηθεί η νομική, δικαστηριακή και κοινή λογική. Εύχομαι και ελπίζω να βρεθούν πέντε θαρραλέοι δικαστές και να αναστείλουν την ποινή που επεβλήθη στην κ. Τσοχατζοπούλου – Σταμάτη μέχρι το Εφετείο», αναφέρει τέλος στην ανακοίνωση του.

The post Παραιτείται από δικηγόρος της Βίκυς Σταμάτη ο Αλέξης Κούγιας appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα