Παπούλιας: Θα βγούμε από την κρίση

Υπό την παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια ολοκληρώθηκε χωρίς κανένα απρόοπτο η στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης.
Αμέσως μετά την διεξαγωγή της ο κ. Παπούλιας δήλωσε «Σήμερα γιορτάζουμε δύο μεγάλες επετείους. Τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης, όταν ο ελληνικός στρατός εξόρμησε

να πραγματώσει το όνειρο του ελληνικού λαού. Η Ελλάδα με τις νίκες του στρατού και την υποστήριξη του ελληνικού λαού, πέτυχε να πραγματοποιήσει τα όνειρα που προσδοκούσε ο ελληνισμός.
Η καθυστέρηση των χιτλερικών στρατευμάτων ήταν καίριας σημασίας αφού η καθυστέρηση αυτή, ανάγκασε το στρατό του Χίτλερ να βρεθεί στη Μόσχα μέσα στο βαρύ χειμώνα ανακόπτοντας έτσι την πορεία του. Πολλοί ξεχνούν γιατί δε θέλουν να αναγνωρίσουν τι χρωστάει η Ευρώπη στη μικρή Ελλάδα».

Αίσιοδοξο μήνυμα
Ολοκληρώνοντας ο Κάρολος Παπούλιας έσπευσε να στείλει και ένα μήνυμα προς τις υπόλοιπές χώρες της ευρωζώνης: «Ο λαός δοκιμάζεται σήμερα αλλά έχει την ψυχή του βαλκανικού έπους. Θα βγούμε από την κρίση και πρέπει να βγούμε από την κρίση.

]Tweet

Keywords
Τυχαία Θέματα