Παπακωνσταντίνου: Ξέρω ποιοι αλλοίωσαν τη λίστα…

Οξύνεται η πολιτική αντιπαράθεση για τη λίστα Λαγκάρντ με τους βουλευτές των κομμάτων να ρίχνουν ο ένας τα βάρη στον άλλον.

Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου άφησε σαφής αιχμές κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Ιωάννη Διώτη, σημειώνοντας πως η αλλοίωση δεν έγινε στα δικά του χέρια και ότι αν ήθελε να αφαιρέσει ονόματα δεν θα αφαιρούσε δυο, αλλά δέκα για να μην

στοχοποιηθεί.

Σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής ο κ. Παπακωνσταντίνου επιμένει πως η αλλοίωση έγινε σε μεταγενέστερο χρόνο, δείχνοντας ουσιαστικά τον πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννη Διώτη και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, οι οποίοι παρέλαβαν την επίμαχη λίστα μετά από αυτόν..

Μάλιστα ο πρώην υπουργός φέρεται πως περιμένει να εξελιχθεί πρώτα η έρευνα και μετά να προχωρήσει σε όποιες κινήσεις, αναλόγως και με τις εξελίξεις, ενώ επισημαίνει πως δεν είναι δυνατόν να απειλείται με παραπομπή στο Ειδικό Δικαστήριο ο άνθρωπος που ζήτησε και έφερε τη λίστα στην Ελλάδα, που έδωσε τα ονόματα των δέκα μεγαλύτερων καταθετών για έλεγχο, που ξεκίνησε τη συνεννόηση με την Ελβετία και καθιέρωσε το θεσμό του οικονομικού εισαγγελέα.

Σχετικά άρθρα

O “τσάρος” ΠΑΠ, τα όπλα και οι Λιβανέζοι φίλοι του ΓΑΠΤο ταξίδι επιστροφής του Παπακωνσταντίνου…Αποκλειστικό: Βαθύ λαρύγγι στη λίστα Λαγκάρντ!Το Economist «σταυρώνει» τον Παπακωνσταντίνου
Keywords
Τυχαία Θέματα