Παπαδόπουλος:« Δεν οφελεί η ακραία ποινικοποίση της πολιτικής ζωής»

Υποχρέωση μας η υπερψήφιση της τροπολογία που μειώνει κατά 30 – 40 % την τιμή των φαρμάκων

Για τη στάση που πρόκειται να ακολουθήσει η ΔΗΜΑΡ στις ψηφοφορίες στη Βουλή αναφέρθηκε ο Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Ανδρέας Παπαδόπουλος σε συνέντευξή του στο ΒΗΜΑ FM.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Παπαδόπουλος για την τροπολογία με την οποία μειώνεται η

τιμή των φαρμάκων τόνισε ότι «θεωρούμε ότι είναι αυτονόητη επιλογή να υπερψηφίσουμε τη συγκεκριμένη τροπολογία, από τη στιγμή που μειώνεται 30-40% η τιμή του φαρμάκου. Άρα, είναι μια αυτονόητη επιλογή.

Ενώ για την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για εξεταστική επιτροπή για τα υποβρύχια υπογράμμισε ότι «υπάρχουν πολιτικές ευθύνες διαχρονικά – εξ ου και δεν έχουν λειτουργήσει τα ναυπηγεία.

Από την άλλη, το μόνο που θεωρούμε ότι δεν έχει ανάγκη τώρα η χώρα είναι, για λόγους τακτικής του ΣΥΡΙΖΑ, να μπούμε σε μια φάση ακραίας ποινικοποίησης της πολιτικής ζωής και να αναζητηθούν ποινικές ευθύνες που, όπως αποδείχθηκε από την προηγούμενη διαδικασία, δεν υπάρχουν»

Τέλος, ερωτηθείς αν η ΔΗΜΑΡ πρόκειται να στηρίξει την κυβέρνηση σε μια δύσκολη ψηφοφορία επεσήμανε ότι «εμείς, θα κρίνουμε με βάση ποιο θα είναι το θέμα της ψηφοφορίας.

Ακόμη και όταν ήμασταν στην κυβέρνηση, υπήρξαν φορές που δεν ψηφίσαμε, όπως έγινε με τα εργασιακά. Είναι συγκεκριμένο θέμα η τροπολογία για τα φάρμακα, το ψηφίζουμε. Εξαρτάται από το θέμα, λοιπόν».

The post Παπαδόπουλος:« Δεν οφελεί η ακραία ποινικοποίση της πολιτικής ζωής» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα