Παντρεύεται τελικά η Jennifer Lopez;

Ολοένα και φουντώνουν οι φήμες που θέλουν την Jennifer Lopez να ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Casper Smart. Το ζευγάρι μπορεί να ζει τον απόλυτο έρωτα εδώ και τρία χρόνια, ωστόσο κουφέτα ακούμε και κουφέτα δεν βλέπουμε.

Η εντυπωσιακή 44χρονη λατίνα σταρ σε συνέντευξή της στο περιοδικό «In Style» δηλώνει: «Παλιά, ο έρωτας για μένα σήμαινε “για

πάντα” και σίγουρα κι εσείς έχετε τέτοιες φαντασιώσεις για σχέσεις που θα κρατήσουν για πάντα, αλλά εγώ έχω πάψει πια να πιέζω τα πράγματα. Κρεμάστηκα για πολύ καιρό από τέτοιες παραμυθένιες σκέψεις, αλλά εδώ που βρίσκομαι τώρα και μετά απ’ όσα έχω περάσει, δεν έχω περιθώρια για τέτοιες δεσμεύσεις και τέτοιου είδους κανόνες».

H Jennifer Lopez έχοντας ήδη τρία διαζύγια στην πλάτη της με τους Marc Anthony, Ojani Noa και Cris Judd, έναν διαλυμένο αρραβώνα με τον Ben Affleck και δύο παιδιά, φαίνεται πως δεν βιάζεται να ξανά παντρευτεί και απολαμβάνει την σχέση της με τον 27χρονο χορευτή.

Παράλληλα, η τραγουδίστρια αναφέρει «Δεν μ’ αρέσει να είμαι μόνη! Καθόλου. Αλλά έχω περάσει από πολλά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και, πλέον, η ζωή μου έχει δείξει τι πραγματικά χρειάζομαι και τι όχι».

The post Παντρεύεται τελικά η Jennifer Lopez; appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα