Παντρεύτηκε μια ντουζίνα άντρες και… τους «έγδυσε»!

Μια νεαρή νύφη καταζητεί η αστυνομία της Κεράλας, στην Ινδία, με την κατηγορία ότι παντρεύτηκε μια ντουζίνα άντρες και τους εγκατέλειψε με ραγισμένη καρδιά και… άδεια πορτοφόλια!

Αν και κάποιοι ισχυρίζονται ότι η 33χρονη Σαχανάζ παντρεύτηκε πάνω από 50 φορές, οι αξιωματούχοι υποστηρίζουν ότι μόνο 15 έχουν έρθει στην επιφάνεια.

Η 33χρονη γυναίκα παντρεύτηκε για πρώτη φορά πριν από 11 χρόνια περίπου, έναν άντρα ονόματι Σιντίγκ, με τον οποίο απέκτησε ένα παιδί.

Ωστόσο, ο γάμος της διαλύθηκε μετά από καταγγελίες δυο αντρών στην

αστυνομία Τσενάι και στη συνέχεια και άλλων θυμάτων.

Συνολικά επτά επίσημες καταγγελίες έχουν γίνει εναντίον της, αλλά είναι πιθανόν να υπάρχουν πολλοί ακόμα που διστάζουν να μιλήσουν στην αστυνομία.

Ο πρώτος που κατήγγειλε την γυναίκα στην αστυνομία είναι ένας άντρας 24 ετών, που δουλεύει σε έναν εκθεσιακό χώρο αυτοκινήτων.

Σύμφωνα με την Indian Express, ο 24χρονος και η Σαχανάζ μιλούσαν πολλές ώρες στο τηλέφωνο και σύντομα ήρθαν πιο κοντά.

Του είπε ότι είχε μείνει ορφανή στη ζωή και ισχυρίστηκε ότι ήταν συνήγορος στο Ανώτατο Δικαστήριο Madras. Ακόμα, του είπε ότι διάβαζε για να δώσει εξετάσεις στη δημόσια υπηρεσία.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν τον Απρίλιο χωρίς την έγκριση των γονιών του άντρα. Δυο μήνες αργότερα η Σαχανάζ τον έπεισε ότι έπρεπε να μείνουν στον ξενώνα των γυναικών, για να μπορεί να προετοιμαστεί καλύτερα για τη δημόσια υπηρεσία.

Ο νεαρός ισχυρίστηκε ότι είχε πουλήσει τα κοσμήματα που είχε αγοράσει για το γάμο, έτσι ώστε η Σαχανάζ να έχει κάποια χρήματα για να εκπληρώσει την επιθυμία της αυτή.

Δυο εβδομάδες αργότερα εξαφανίστηκε από τον ξενώνα και ειδοποιήθηκε η αστυνομία. Καθώς η αστυνομία ξεκίνησε τις έρευνες για τον εντοπισμό της ένας άλλος άντρας, ο Πρασάνα, ο οποίος ήταν ποδοσφαιριστής της περιοχής, δήλωσε στην αστυνομία ότι είχε παντρευτεί την ίδια γυναίκα πριν από μερικά χρόνια. Ισχυρίστηκε μάλιστα πως η Σαχανάζ είχε επικαλεστεί τον ίδιο λόγο για να μετακομίσουν στον ξενώνα και κατόπιν εξαφανίστηκε με τα τιμαλφή του.

Σύμφωνα μάλιστα με τον Πρασάνα, υπήρχε και άλλος άντρας, ο οποίος δήλωσε στην αστυνομία πως η ίδια γυναίκα τον είχε εξαπατήσει.

Η αστυνομία έχει πλέον ανακαλύψει πως η Σαχανάζ είχε παντρευτεί ακόμα τρεις άντρες, ενώ με τον καιρό και άλλοι εξαπατημένοι σύζυγοι έρχονται στην επιφάνεια.

Μετά από όλες αυτές τις αποκαλύψεις, η αστυνομία αναζητά τα ίχνη της και υποψιάζεται πως η γυναίκα με το αγγελικό πρόσωπο έχει εμπλακεί και σε άλλες εγκληματικές ενέργειες…

Keywords
Τυχαία Θέματα