Παναθηναϊκός, Αλαφούζος και Σεντόνι

Μπορεί χθες (σ.σ Τετάρτη) ο Παναθηναϊκός να σφράγισε την πρόκριση του στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ ωστόσο ο δρόμος του για να κουνήσει σεντόνι δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα και οι ομάδες που θα έχει να αντιμετωπίσει σε δύο βδομάδες από τώρα μόνο εύκολες δεν είναι.

Δεν είναι όμως απαγορευτικές και δεν θα πρέπει να τον φοβίζουν όπως τότε πριν δύο χρόνια που είχε να αντιμετωπίσει Ατλέτικο Μαδρίτης, Μάντστεστερ Σίτι και άλλα μεγάλα ονόματα από τα καλύτερα πρωταθλήματα

της Ευρώπης.

Αν είναι τυχερός όπως ήταν στην κληρωτίδα της Νιόν πριν 14 βράδια με την σκωτσέζικη Μάδεργουελ να πέφτει στο δρόμο του και να την ξεπερνά με ευκολία τότε έχει βάσιμες ελπίδες να περάσει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Έτσι, οι πράσινοι θα μπουν το μεσημέρι της Παρασκευής στην κληρωτίδα και θα αντιμετωπίσουν μία εκ των Μάλαγα, Ουντινέζε, Λιλ, Φενέρμπαχτσε και Γκλάντμπαχ. Σίγουρα, δεν υπάρχει κάποια ομάδα που να τρομάζει τον Παναθηναϊκό, όμως πρόκειται για δυνατούς αντιπάλους.

Από την αντίπερα όχθη. χαρούμενος θα πρέπει να είναι και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, κ. Αλαφούζος που βλέπει να μπαίνουν στα ταμεία της ομάδας 6 εκατομμύρια ευρώ, βαθιά ανάσα σίγουρα για την συνέχεια του πρωταθλήματος αλλά και για όλη την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί πως την Τετάρτη στο γήπεδο βρέθηκαν αρκετοί φίλαθλοι του Παναθηναϊκού δεδομένου τέτοιας εποχής (Αύγουστο μήνα) και καύσωνα και πολλοί από αυτούς γινόντουσαν μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας με αποτέλεσμα να αυξηθεί και άλλο ο αριθμός των εγγεγραμμένων μελών της ΠΑΕ.

Εν κατακλείδι, αυτό που είναι σίγουρο και διαφέρει από πέρυσι αλλά και από τις προηγούμενες χρονιές είναι ότι δεν υπάρχει γκρίνια στην εξέδρα αλλά και εξωαγωνιστικά ο Mr SKAI  είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακός με όλες τις έννοιες…

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα