Πακιστανός νυχτοφύλακας πυροβόλησε αστυνομικούς γιατί τους πέρασε για κλέφτες!

Πυροβολισμούς δέχτηκαν το βράδυ της Κυριακής αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας κατά τη διάρκεια της περιπολίας τους, από έναν Πακιστανό φύλακα επιχείρησης της περιοχής, ο οποίος τους πέρασε… για κλέφτες!

Σύμφωνα με το patrisnews.com, οι αστυνομικοί ακολούθησαν το συνηθισμένο δρομολόγιο που εκτελούν οι εποχούμενες περιπολίες. Αφού ολοκλήρωσαν την περιπολία στους δρόμους και τις γειτονιές της πόλης, συνέχισαν στον δρόμο της Κυλλήνης, στον οποίο βρίσκονται πάρα πολλές επιχειρήσεις που ανήκουν διοικητικά στην περιοχή ευθύνης του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας.

Ενώ το περιπολικό

κινούνταν με μικρή ταχύτητα στον δρόμο, όπως ακριβώς γίνεται σε κάθε βραδινή περιπολία, οι αστυνομικοί ξαφνικά είδαν έναν Πακιστανό να βγαίνει από την επιχείρηση στην οποία εργάζεται ως νυχτοφύλακας και να πυροβολεί με κυνηγετικό όπλο στον αέρα με σκοπό να τους εκφοβίσει καθώς, όπως εξήγησε μετά, τους πέρασε για κλέφτες.

Τέλος, ο Πακιστανός νυχτοφύλακας, παρά το υψηλό αίσθημα ευθύνης και τον ενθουσιασμό που έδειξε για τη δουλειά του, συνελήφθη για άσκοπους πυροβολισμούς και οδηγήθηκε τη Δευτέρα στο Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας.

The post Πακιστανός νυχτοφύλακας πυροβόλησε αστυνομικούς γιατί τους πέρασε για κλέφτες! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα