Παίρνει σειρά κι η πρώην του Άκη

Σε απολογία αναμένεται να καλέσει ο ανακριτής κ. Γαβριήλ Μαλλής ακόμη πέντε άτομα, κι έτσι να προστεθούν επιπλέον κομμάτια στο παζλ της έρευνας για τις μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων. Μεταξύ των ατόμων, προκύπτει εμπλοκή και της πρώην συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου, Γκούντρουν.

Η Γκούντρουν Τσοχατζοπούλου, σύμφωνα με το ΒΗΜΑ,

θα κληθεί από τον ανακριτή αφού υπάρχουν καταθέσεις μεγάλων ποσών στο όνομά της σε λογαριασμούς της Εθνικής Τράπεζας στα τέλη της δεκαετίας του ’90. Τα ποσά αυτά μάλιστα εμπλέκουν στην υπόθεση και γνωστό προμηθευτή του υπουργείου Άμυνας την επίμαχη περίοδο. Ο προμηθευτής αυτός ήταν αντιπρόσωπος οπλικών συστημάτων, κυρίως από τις ΗΠΑ, και φαίνεται να καταθέτει ποσά εκατομμυρίων δραχμών στην σύζυγο του πρώην υπουργού.

Επίσης, στην απολογία του ο εξάδελφος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Νικόλαος Ζήγρας, είχε υποστηρίξει ότι για να δώσει το διαζύγιο στον πρώην υπουργό η τότε σύζυγός του είχε εισπράξει 500.000 ευρώ. Επιπλέον είπε ότι τα χρήματα αυτά προέρχονταν από τις μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων, καθώς και ότι η Γκούντρουν Μολντεχάουερ γνώριζε όλες τις δραστηριότητες του τότε συζύγου της.

Keywords
Τυχαία Θέματα