Παγκόσμιο σοκ για τον παιδόφιλο ροκ σταρ

Παγκόσμιο σοκ προκαλεί η ομολογία του ροκ σταρ Ian Watkins, μέλος του συγκροτήματος Lostprophets ότι είναι παιδόφιλος.

Στις 19 Δεκεμβρίου του 2012, ο Watkins κατηγορήθηκε για συμμετοχή σε σεξουαλική δραστηριότητα με ένα κορίτσι ενός έτους, για την κατοχή πορνογραφικού υλικού με παιδιά καθώς και μια «ακραία» φωτογραφία με πορνογραφικό

υλικό που περιλάμβανε ζώα.

Παρόλο που ο τραγουδιστής αρνείται εδώ και πολύ καιρό τις κατηγορίες που του προσάπτουν, αναγκάστηκε να παραδεχτεί την αλήθεια στις 26 Νοεμβρίου του 2013 που ξεκίνησε η δίκη του στο Κάρντιφ της Ουαλίας.

Το συγκρότημα ανακοίνωσε τον Οκτώβριο την διάλυση του.

Η υπόθεση που εκδικάζεται δεν αφορά μόνο τον Watkins, αλλά και τις δύο γυναίκες με τις οποίες είχε συνάψει σχέση και το φρικιαστικό είναι ότι παρενοχλούσε τα μωρά τους με την σύμφωνη γνώμη και των δύο γυναικών.

Αυτό προκύπτει από τα μηνύματα του τραγουδιστή με τις δύο γυναίκες, όπου χαρακτηριστικά να αναφέρει: «Αν μου ανήκεις εσύ, μου ανήκει και το μωρό σου».

Παράλληλα η μια από τις δύο του έστελνε φωτογραφίες από το μωρό της ταλαιπωρημένο, ενώ ο Watkins ήθελε να μάθει στα μωρά πώς να παίρνουν ναρκωτικά.

Μετά από εντολή που έπαιρναν οι δύο γυναίκες από τον τραγουδιστή κακοποιούσαν σεξουαλικά τα ίδια τους τα παιδιά, έτσι ώστε να τα παραδίδουν ύστερα σε εκείνον, ο οποίος ασελγούσε πάνω τους. Μάλιστα η μια απόπειρα βιασμού του ενός παιδιού ήταν σε ξενοδοχείο του Λονδίνου λίγο μετά από συναυλία του συγκροτήματος.

Ο Watkins παραδέχεται ότι είναι χρήστης κοκαΐνης, crack, κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης γι αυτό και ισχυρίζεται ότι κάποια περιστατικά δεν τα θυμάται καν, αποκαλύφθηκε όμως ότι προσπαθούσε να πιέσει τα θύματα του να πάρουν ναρκωτικά.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο αστυνομικός διευθυντής της Ουαλίας, μετά την πρώτη μέρα του δικαστηρίου, «αυτά τα στοιχεία που είδα είναι τα πιο χυδαία, σοκαριστικά και βαριά δείγματα παιδικής πορνογραφίας και κακοποίησης που έχω δει».

Όλα τα ενοχοποιητικά αρχεία καθώς και βίντεο με «τρομερά κτηνώδες περιεχόμενο» , τα οποία ήταν αδύνατον να περιγραφούν στο δικαστήριο, εντόπισε η αστυνομία όταν άνοιξε αρχεία και κλειδωμένους υπολογιστές.

Ωστόσο το υλικό εμφανίστηκε εντέλει στην αίθουσα και κανονίστηκε συνεδρία με ψυχολόγους για κάθε έναν άνθρωπο που ήταν παρών στην αίθουσα, καθώς οι εικόνες ήταν διαστροφικές.

Οι αρχές τονίζουν ότι η έρευνα συνεχίζεται διότι ενδέχεται να έχει διαπράξει και άλλα εγκλήματα και εκτός Βρετανίας, εκμεταλλευόμενος την αναγνωρισιμότητα του, προκειμένου να προσελκύσει και άλλα θύματα.

Μέχρι τώρα ο Watkins έχει παραδεχθεί τις κατηγορίες για 13 αδικήματα τα τελευταία πέντε χρόνια.

The post Παγκόσμιο σοκ για τον παιδόφιλο ροκ σταρ appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα