Παγκόσμιο αίτημα για μόνιμα κελιά στους χιτλερικούς χρυσαυγίτες! – Επιβεβαίωση του «Π»

του Γιάννη Ντάσκα

Πλήρης επιβεβαίωση των όσων γράφουμε μέρες τώρα για την επίμονη και επι δυο χρόνια σφοδρή και απόλυτα δικαιολογημένη αντίδραση Ελληνοεβραϊκών και άλλων, παγκόσμιας εμβέλειας, εβραϊκών οργανώσεων για τις ναζιστικές στοχεύσεις της Χρυσής Αυγής.

Ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης επιβεβαίωσε οτι για μεγάλο διάστημα και επι της δικής του Υπουργίας και πριν απο αυτή και τώρα το Υπουργείο Δικαιοσύνης

δεχόταν υπομνήματα, διαμαρτυρίες προφορικές και γραπτές και πολιτικες πιέσεις να προχωρήσει σε κατάθεση νόμου η οποία να προβλέπει βαριές τιμωρίες αλλά και να βάζει «στοπ» σε ναζιστική προπαγάνδα και εγκωμιασμό εγκλημάτων αλλά και του ιδιου του τέρατος με το όνομα Χίτλερ.

Η Χρυσή Αυγή αυτό ακριβώς έκανε και κάνει .Στο ίδιο του το σπίτι ο Χρ.Παππάς δεν δίστασε να δημιουργήσει …μουσείο με τις μορφές των τεράτων στο κρασί που έπινε!

Τα τέρατα βέβαια ήπιαν αίμα εκατομμυρίων ανθρώπων και μεταξύ των άλλων προωθούσαν και την … “πώληση” της Ηπείρου απο την οποία κατάγεται ο εν λόγω Παπαχρυσαυγίτης στην Αλβανία…

Ακριβώς αυτόν τον υμνητή και προπαγανδιστή των τεράτων υποδέχονταν μέχρι πριν λίγες μέρες δημοσιογράφοι-διευθυντικά στελέχη ομίλων με φράσεις όπως ‘την αγάπη μου” ενώ παράλληλα (άλλα) φέρονται να έχουν έστω και την ανάμειξη του βλακός (…) στην “τακτοποίηση” οπλισμού της Χρυσής Αυγής…

Ο κ.Ρουπακιώτης μάλιστα είπε σήμερα (ΣΚΑΙ) οτι είχε τεθεί θέμα εναντίον της ανάληψης της προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ενωσης απο την Ελλάδα την 1η Ιανουαρίου του 2014 εάν δεν είχε ψηφίσει νόμο και δεν είχε αντιμετωπίσει κατα πρόσωπο το “Κόμμα” των Ναζιστών.

Αποκάλυψε δε οτι η Ελλάδα θα κληθεί να καταβάλει πρόστιμο εάν μέχρι τέλους του χρόνου δεν ψηφίσει σχετικό αντιρατσιστικό (αντιναζιστικό στην ουσία) νομοσχέδιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες το Υπουργείο Δικαιοσύνης σήμερα βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο σύνταξης αυτού του νόμου ,ο οποίος θα κατατεθεί αν όχι την επομενη εβδομάδα,σίγουρα την μεθεπόμενη στη Βουλή με τη διαδικασία του κατεπείγοντος.Θα προβλέπει βαρύτατες κυρώσεις για τους ρατσιστές κάθε μορφής και ιδίως για όσους εγκωμιάζουν τον Χίτλερ,τον Μουσολίνι και τα εγκλήματά τους.

Το νομοσχέδιο φυσικά θα ψηφιστεί παμψηφεί και κατάπληροφορίες αυτή η πρωτοβουλία των κ.κ.Αθανασίου και Δένδια (για την οποία έχουμε γράψει θετικά και πριν ένα μήνα) έχει ανησυχήσει τις τελευταίες ώρες σφόδρα τους Χρυσαυγίτες που βρέθηκαν στη Βουλή. Τώρα συνειδητοποιούν οτι με συμφωνία της παγκόσμιας κοινοτητας μπορεί να περάσουν την υπόλοιπη ζωή τους στις φυλακές και σύμφωνα με λίαν αξιόπιστες πληροφορίες έσπευσαν στις απολογίες τους στους ανακριτές κ.κ. Γεωργουλέα και Παπακώστα να δηλώσουν καθαρά οτι «δεν είναι ναζιστές».

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν οτι με εντολή των Μιχαλολιάκου και Παππά θα ψηφίσουν …υπέρ του αντιρατσιστικού-αντιναζιστικού-αντιφασιστικού νομοσχεδίου. Όχι βέβαια γιατί σε μια νύχτα διαγράφουν όλη της ζωή στην οποία τον Χίτλερ και τα Ολοκαυτώματά του εγκωμιάζουν αλλά το ίδιο έκανε και ο μακαρης Χάϊντερ στην Αυστρία. Στη Βουλή ψήφιζε άλλα αλλά στην κοινωνία έλεγε άλλα με έναν απλοϊκό στόχο: να πάρει απο την κοινωνία πλειοψηφία και να αλλάξει αυτά που είχε ψηφίσει. Αλλά δεν πρόλαβε. Ευτυχώς…

The post Παγκόσμιο αίτημα για μόνιμα κελιά στους χιτλερικούς χρυσαυγίτες! – Επιβεβαίωση του «Π» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα