Ούτε ο … Κλίντον κατάφερε να τους ενώσει!

Οι Led Zeppelin δε σήκωναν … κουβέντα

Ακόμα και ο Μπιλ Κλίντον δεν κατάφερε με το επικοινωνιακό του χάρισμα να ενώσει τα μέλη του θρυλικού ροκ συγκροτήματος Led Zeppelin για την ενίσχυση των οικογενειών που είχαν πληγεί στις ΗΠΑ από τον τυφώνα Σάντι.

Σύμφωνα

με δημοσίευμα της βρετανικής ταμπλόιντ «Telegraph», μετά την διάλυσή του αγγλικού ροκ συγκροτήματος, ο Τζίμι Πέιτζ, ο Ρόμπερτ Πλαντ, ο Τζον Πωλ Τζόουνς και ο Τζον Μπόναμ τράβηξαν χωριστούς δρόμους όμως το καταστροφικό πέρασμα του τυφώνα «Σάντι” από τις αμερικανικές πολιτείες, ήταν μία καλή ευκαιρία για να ενώσουν για μία ακόμη φορά τις «φωνές τους».

Το κοντσέρτο «12-12 -12» που πραγματοποιήθηκε στις 12 Δεκεμβρίου του 2012 στην «Madison Square Garden» στη Νέα Υόρκη είχε στόχο να προσελκύσει δύο συγκροτήματα, τους Rolling Stoines και τους Led Zeppelin.

Σύμφωνα με την Telegraph, παρά τις διπλωματικές προσπάθειες του πρώην πλανητάρχη, Μπιλ Κλίντον, τα μέλη του συγκροτήματος είπαν «όχι» στους διοργανωτές της φιλανθρωπικής εκδήλωσης -στο ίδρυμα «Ribin Hood Foundation»- που στόχο είχε την συγκέντρωση 50 εκατομμύριων δολαρίων για την ανακούφιση των οικογενειεών που επλήγησαν από τον τυφώνα Σάντι.

Keywords
Τυχαία Θέματα