ΟΣΦΠ: Ανακοίνωσε το φιλικό με την Βαλένθια

Ήταν γνωστό, απλά πλέον ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι στις 10 Αυγούστου θα δώσουν ένα σπουδαίο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, επιπέδου Champions League, κόντρα στην Βαλένθια στο «Μεστάγια». Όπως αναφέρει το RedPlanet.gr, αυτή θα είναι η πρόβα τζενεράλε των Πειραιωτών πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών τους, καθώς το πρωτάθλημα της Super League

θα ξεκινήσει στις 17 Αυγούστου. Υπενθυμίζεται πως στις 3 Αυγούστου οι Νταμπλούχοι Ελλάδας θα παίξουν κόντρα στη Λίβερπουλ στην Αγγλία.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:
«Ένα σπουδαίο φιλικό, απέναντι σε μία σημαντική δύναμη του Ισπανικού ποδοσφαίρου, θα δώσει το Σάββατο 10 Αυγούστου ο Ολυμπιακός! Η ομάδα μας θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Βαλένθια, στο ιστορικό γήπεδο «Μεστάγια»!

Στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα δώσουν μία σειρά από φιλικά, με αυτό κόντρα στις «Νυχτερίδες» στις 10 Αυγούστου να ξεχωρίζει, μεταξύ άλλων.

Μένει να οριστικοποιηθεί η ώρα διεξαγωγής του σημαντικού αυτού φιλικού και επ’ αυτού θα υπάρξει περαιτέρω ενημέρωση από την επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού (www.olympiacos.org).

Keywords
Τυχαία Θέματα