Οριστικοποιήθηκε η λίστα με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές της Ελιάς

Σήμερα, Σάββατο απόγευμα, οριστικοποιήθηκε σχεδόν η λίστα των υποψήφιων ευρωβουλευτών του ψηφοδελτίου της Ελιάς. Τη λίστα θα παρουσιάσουν αύριο σε πολιτική εκδήλωση οι επικεφαλής των κομμάτων και κινήσεων που συγκροτούν τον νέο φορέα.

Τριανταεπτά ονόματα έκλεισαν μέχρι το Σάββατο μετά από συνεχείς συνεννοήσεις μεταξύ των εμπλεκομένων. Τα που συγκρότησαν τη λίστα συμφώνησαν να μην ανακοινωθούν 42 ονόματα αλλά οι κενές θέσεις να καλυφθούν το επόμενο διάστημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο ευρωψηφοδέλτιο θα συμμετέχει τελικά ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ

Νίκος Ανδρουλάκης, καθώς και η Αφροδίτη Αλ Σαλεχ, η πρώην βουλευτής Χανίων, η Ευαγγελία Κουρουπάκη και ο γραμματέας της Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης.

Παρακάτω τα ονόματα:

ΑΓΑΝΙΔΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣΑΛ ΣΑΛΕΧ ΑΦΡΟΔΙΤΗΑΜΑΡΑΝΤΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣΑΡΓΥΡΑΚΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ (MALGORZATA MIERNIK)ΒΕΡΝΙΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣΓΑΡΓΑΛΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑΓΙΑΛΟΥΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣΕΠΙΤΡΟΠΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣΜΠΑΤΖΕΛΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑΘΕΑΚΟΥ ΡΕΓΓΙΝΑΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΚΑΪΛΗ ΕΥΑΚΑΡΔΑΡΑΣ ΕΥΘΥΜΗΣΚΑΡΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣΚΑΤΣΕΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣΚΑΨΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣΚΟΥΡΟΥΠΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΚΟΥΤΟΥΓΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΩΣΤΟΥΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΜΑΤΣΙΚΑ ΒΙΚΗΜΠΙΣΤΗΣ ΝΙΚΟΣΜΠΡΙΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣΠΑΤΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ-ΣΦΑΕΛΟΥ ΜΑΡΙΑΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣΡΑΠΤΗ ΣΥΛΒΑΝΑΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣΣΟΥΛΑΔΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣΤΑΜΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣΧΑΛΑΤΣΗ ΕΦΗΧΕΙΜΩΝΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

The post Οριστικοποιήθηκε η λίστα με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές της Ελιάς appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα