Ορφανού για Πρωτόπαπα: «Είναι κρίμα να είσαι με το αυτοκίνητο σου και να σε σκοτώνουν»

Η γνωστή ηθοποιός Μίνα Ορφανού που πρωταγωνιστούσε στο σίριαλ «Βασιλιάδες» μίλησε στο «Π» για το θάνατο του Τόμας Πρωτόπαπα. Όπως ανέφερε η ίδια: «Στενοχωρήθηκα πολύ στο άκουσμα του θανάτου του Τόμας. Δεν είχαμε σκηνές μαζί στη σειρά αλλά δεν παύει να είναι ένα παιδί που το έβλεπα στα καμαρίνια συνέχεια, ένα όμορφο και ταλαντούχο παιδί που είχε μπροστά του ένα λαμπρό μέλλον. Δεν έχω να δηλώσω κάτι άλλο. Το σίγουρο είναι

μόνο ένα: Οι γονείς του Τόμας περνάνε πάρα πολύ δύσκολες ώρες. Κανείς δεν μπορεί να νοιώσει τον πόνο των γονιών, ούτε οι φίλοι, ούτε οι συγγενείς, ούτε κανένας άλλος. Μόνο οι γονείς».

Η κ. Ορφανού συμπλήρωσε: «Είναι αδικία να φεύγουν άνθρωποι με τέτοιο τρόπο. Και μάλιστα νέοι άνθρωποι. Είναι διαφορετικό να έχεις κάποια ασθένεια και να φεύγεις από τη ζωή φυσιολογικά και διαφορετικό να σου την ”κλέβουν”. Είναι κρίμα να είσαι με το αυτοκίνητο σου ή να περπατάς στο δρόμο και να σε σκοτώνουν…».

Όσο καιρό ο Τόμας νοσηλευόταν στο ΚΑΤ, η Μίνα Ορφανού δεν είχε καταφέρει να τον επισκεφτεί διότι δεν βρισκόταν στην Αθήνα αλλά δεν έπαψε να τον σκέφτεται.

Της Ζήνας Καρκαλά

Διαβάστε σχετικές ειδήσεις:

Σκιαδαρέσης: «Ένα πράγμα μόνο, κουράγιο και δύναμη στους γονείς του Τόμας»

Γερονικολού: «Εγώ δεν μπορώ να πιστέψω πως έφυγε ο Τόμας»

Keywords
Τυχαία Θέματα