Ολυμπιακός: Μονόδρομος η νίκη

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη για τον Ολυμπιακό απόψε (21:45 Novasports 3) στο ΣΕΦ κόντρα στη Μπεσίκτας, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» ήδη έχουν ήδη μια ήττα από την Κάχα στη Βιτόρια και δεν θέλουν να χάσουν περισσότερο έδαφος από τόσο νωρίς.

Σε περίπτωση, επομένως, νέου αρνητικού αποτελέσματος οι πρωταθλητές Ευρώπης θα πάνε στο 0-2 και η κατάσταση θα γίνει χειρότερη, αφού

η ήττα θα είναι εντός έδρας. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στην συνέντευξη Τύπου αποκλειστικά για νίκη κόντρα στη Μπεσίκτας.

Αγωνιστικά, υπάρχει το ερωτηματικό του Τζος Πάουελ, η συμμετοχή του οποίου θα κριθεί λίγο πριν το τζάμπολ του αγώνα. Σε περίπτωση που ο Αμερικανός δεν τα καταφέρει, θα μπει κατά πάσα πιθανότητα ο Γκιόργκι Σερμαντίνι που έχει κάνει κάποιες προπονήσεις και δείχνει ότι μπορεί να βοηθήσει για κάποια λεπτά.

Με ήττα ξεκίνησαν και οι πρωταθλητές Τουρκίας που έχασαν στην έδρα τους από την Κίμκι. Συνεπώς και η ομάδα του Ερμάν Κουντέρ θα ψάξει τη νίκη για να… καλύψει την ήττα της πρεμιέρας, αλλά το έργο της μόνο εύκολο δεν θα είναι στο ΣΕΦ. Μοναδική απουσία για την Μπεσίκτας εκείνη του Τουκτού Ατσίκ, με την δύναμη των Τούρκων να είναι η «τριάδα» Κρίστοφερ-Γιούινγκ-Τζέρελς και εκεί είναι που αμυντικά ο Ολυμπιακός πρέπει να δώσει την μεγαλύτερη προσοχή.

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα