Ολόκληρη η κατάθεση για την διακίνηση όπλων που «καίει» την Χ.Α (ΦΩΤΟ)

Στα χέρια των ανακριτών βρίσκεται νέα κατάθεση μάρτυρα η οποία εμπλέκει βουλευτές της Χρυσής Αυγής σε διακίνηση όπλων αλλά και σε «ύποπτες» εκρήξεις στα γραφεία του Συνδέσμου Ελευσίνας και Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο μάρτυρας είναι προσωρινά κρατούμενος και δηλώνει δημοσιογράφος, ενώ είναι πρώην Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής

νοτίων προαστίων και μιλά ευθέως βουλευτές στην περιγραφή των δράσεων της οργάνωσης.

Στην κατάθεσή του ο μάρτυρας αναφέρεται και σε δύο τουλάχιστον «περίεργες» εκρήξεις

«Θεωρώ ότι είναι άξιο διερεύνησης ζήτημα οι εκρήξεις που σημειώθηκαν στα γραφεία του Συνδέσμου Ελευσίνας και Πειραιώς το 2012 και το 2013, μιας και οι δύο εκρήξεις έγιναν σε γραφεία που τυχαία υπεύθυνος ήταν ο Γιάννης Λαγός. Θεωρώ ότι ο τύπος εκρηκτικών που χρησιμοποιήθηκε παραπέμπει σε πρακτικές μπράβων της νύχτας και όχι αναρχοαριστεριστών».

Μιλώντας επίσης για περιστατικά φοροδιαφυγής εντός της Χρυσής Αυγής, ο μάρτυρας είπε επίσης πως «ο Παναγιώταρος είχε φέρει σε εμάς στολές, αλλά τα μέλη της ασφάλειας δεν μπορούσαν να τις αγοράσουν όλοι γιατί ήταν ακριβές. Στοίχιζαν περί τα 160-180 ευρώ. όλη η διαχείριση και εν γένει εκμετάλλευση του ιματισμού είχε ο Η. Παναγιώταρος ο οποίος έφερνε μεν κάποια παραστατικά, μάλλον δελτία αποστολής, αλλά δεν ξέρω εάν υπήρχαν και τιμολόγια πωλήσεως…. Πάντως πρέπει να επισημάνω ότι στην οργάνωσή μας, αλλά και σε άλλες τοπικές, υπάρχει εμπορικό τμήμα το οποίο πουλάει διάφορα μικροαντικείμενα, μπρελόκ, σημαίες, κούπες κλπ. Για αυτές τις πωλήσεις δεν εκδίδαμε νόμιμες αποδείξεις λιανικής πώλησης αλλά κουπόνια, τα οποία παίρναμε από τα κεντρικά»

Διαβάστε ολόκληρη την κατάθεση:

Σχετικά άρθρα:

Κατάθεση «βόμβα» για διακίνηση όπλων και εκρήξεις από τη Χρυσή Αυγή

The post Ολόκληρη η κατάθεση για την διακίνηση όπλων που «καίει» την Χ.Α (ΦΩΤΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα