Ολη η αλήθεια για τον Βασίλη Ράπανο

Πλήθος φημών και σεναρίων βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον Βασίλη Ράπανο, μετά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Οι φήμες εντάθηκαν από την ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου ότι στη Σύνοδο Κορυφής της 28ης Ιουνίου ο Δημήτρης Αβραμόπουλος θα αντικαταστήσει τον πρωθυπουργό και θα συμμετάσχουν
ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Ζανιάς, ο υπουργός Ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκης και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, κ. Χρήστος Σταϊκούρας»,.Το γεγονός ότι στην ομάδα δεν θα συμμετέχει ο νέος υπουργός Οικονομικών Βασίλης Ράπανος, προκάλεσε πλήθος ερωτηματών.Πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι η κυβέρνηση ψάχνει για νέο υπουργό Οικονομικών εξηγώντας ότι οι λόγοι είναι δύο:1. Η κατάσταση της υγείας του κ. Ράπανου ο οποίος θα πρέπει για ένα χρονικό διάστημα μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο -την Τρίτη κατά πάσα πιθανότητα- να αποφεύγει την ένταση και την καταπόνησή.2. Η φήμη σύμφωνα με το enikos.gr ότι δεν έγινε πράξη η διαβεβαίωση που του δόθηκε ότι δίπλα του στο υπουργείο Οικονομικών θα τοποθετηθουν τεχνοκράτες όπως ο Γιάννης Στουρνάρας και ο Τάσος Γιαννίτσης,Η εξέλιξη αυτή είχε ως αποτέλεσμα να αρχίσουν να ακούγονται ονόματα όπως αυτά του Σταύρου Δήμα ο οποίος έχει μείνει εκτός κυβερνητικού σχήματος και έχει ισχυρά ερείσματα στις Βρυξέλες, λόγω της θέσης του κοινοτικού επιτρόπου που κατείχεΩστόσο, άλλες πληροφορίες λένε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον κ. Ράπανο και μόλις αναρρώσει πλήρως θα αναλάβει τα καθήκοντά του.Οι πιο προσεκτικοί πάντως λένε ότι από την ανακοίνωση του κ. Κεδίκογλου προκύπτει ότι τουλάχιστον μέχρι τις 29 Ιουνίου υπουργός Οικονομικών θα είναι ο κ. Ζανιάς.
Keywords
Τυχαία Θέματα