Ολαϊτάν: Θέλω να σκοράρω απέναντι στη Μάντσεστερ (ΒΙΝΤΕΟ)

Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού μία μέρα πριν από το κρίσιμο ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Φάληρο για τους «16» του Champions League.

Ρόι Κάρολ και Μάικλ Ολαϊτάν μίλησαν στην κάμερα του Olympiakos TV για το δύσκολο παιχνίδι σημειώνοντας πως ο «12ος παίκτης της ομάδας» θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην

έκβαση της αναμέτρησης.

«Έχω ήδη δύο συμμετοχές στο Champions League, αλλά δεν ήμουν μόνος μου, όλη η ομάδα έκανε σπουδαία προσπάθεια. Όλη η ομάδα θα πρέπει να κατανοήσει ότι το να είμαστε στους 16 δεν είναι τόσο εύκολο.

Σίγουρα κάθε παίκτης θέλει να έχει την ευκαιρία να παίξει σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Σίγουρα αν μου δοθεί η ευκαιρία να παίξω, νιώθω ήδη έτοιμος για τον αγώνα. Για μένα δεν έχει σημασία ποιος θα σκοράρει, αν η ομάδα κάνει μία καλή εμφάνιση, δεν νομίζω ότι νοιάζεται κάποιος για το ποιος σκοράρει.

Σίγουρα, όμως, άμα καταφέρω να σκοράρω, θα το εκτιμήσω πολύ» δήλωσε ο Νιγηριανός επιθετικός.

Ο τερματοφύλακας της ομάδας και πρώην ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ σημείωσε πως είναι πολύ σημαντικό πως το πρώτο παιχνίδι είναι στο Καραϊσκάκης αφού «μας δίνει καλό πλεονέκτημα, ειδικά αφού θα έχουμε την στήριξη των οπαδών μας, τον 12ου παίκτη όπως λέμε στην Αγγλία».

The post Ολαϊτάν: Θέλω να σκοράρω απέναντι στη Μάντσεστερ (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα