Οικονόμου: Η Δημοκρατική Αριστερά μπορεί να επιστρέψει στη κυβέρνηση

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ Βασίλης Οικονόμου καλεσμένος της τηλεοπτικής εκπομπής #ActionDay εξέφρασε τη πεποίθηση ότι αν έρθουν νέα δημοσιονομικά μέτρα η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές. Παράλληλα ο κ. Οικονόμου τόνισε ότι το κόμμα του δε πρόκειται να ψηφίσει σε καμία περίπτωση εισπρακτικά ή δημοσιονομικά μέτρα.

Εντύπωση ωστόσο προκάλεσε

η δήλωση του Βασίλη Οικονόμου μετά από σχετική ερώτηση δημοσιογράφου της εκπομπής, ότι η ΔΗΜΑΡ μπορεί να επιστρέψει στη κυβέρνηση. Καθώς όπως τονίζει ο βουλευτής η δικομματική κυβέρνηση από τον φθινόπωρο δε μπορεί να αντέξει τη πίεση λόγω των καυτών θεμάτων που αναμένονται να υπάρξουν.

Όσον αφορά την προανακριτική για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ, δήλωσε πως η Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ θα καταθέσουν κοινό πόρισμα. Ο κύριος Οικονόμου μίλησε και για το μέλλον της παράταξής του, λέγοντας πως η ΔΗΜΑΡ θέλει να εδραιωθεί ως ο τρίτος πόλος του κοινοβουλίου. Συγχρόνως ο βουλευτής Αττικής δεν έκρυψε ότι το κόμμα του έχει κάνει συζητήσεις με προσωπικότητες της πολιτικής όπως ο επικεφαλής της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα Ανδρέας Λοβέρδος και η Άννα Διαμαντοπούλου, αλλά και άλλα πολιτικά κόμματα που κινούνται στο χώρο της κεντροαριστεράς.

Δείτε αποσπάσματα από την εκπομπή

«Η Δημοκρατική Αριστερά μπορεί να επιστρέψει στη κυβέρνηση»

«Αν έρθουν νέα μέτρα η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές»

«Μιλάμε με Λοβέρδο, Διαμαντοπούλου και άλλα κόμματα της κεντροαριστεράς»

«Η ΔΗΜΑΡ το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία θα καταθέσουν κοινό πόρισμα για τη Λίστα Λαγκάρντ»

Keywords
Τυχαία Θέματα