Οι υποψήφιοι επιθετικοί για τον Ολυμπιακό

Σε περίπτωση που έφευγαν Τζεμπούρ ή ο Μήτρογλου, οι ερυθλόλευκοι είχαν έτοιμη τη λίστα με τους επιθετικούς. Με τον Αλγερινό να ψάχνει για ομάδα, οι «ερυθρόλευκοι» ενεργοποιούν άμεσα τις επαφές τους για τον αντικαταστάτη. Η Sportday αναφέρει τις περιπτώσεις που έχουν προταθεί και έχουν ξεχωρίσει στον Ολυμπιακό.

ΣΑΒΙΟΛΑ: Ο Αργεντινός έχει προταθεί, είναι ελεύθερος αλλά το κασέ του παραμένει υψηλό. Κοντά στα 2 εκατ. ευρώ ετησίως,

αλλά λογικά θα πέσει όσο περνάνε οι μέρες. Η Ρίβερ Πλέιτ προσπαθεί να τον πείσει να επιστρέψει στην Αργεντινή, αλλά υπάρχει και η Γουέστ Χαμ.

ΕΛΜΑΝΤΕΡ: Χθες οι Τούρκοι έγραφαν πως ο Ολυμπιακός έχει κάνει ήδη την πρότασή του στον Ελμάντερ (φωτό). Στη Γαλατά έπαιρνε 1,8 τον χρόνο, αλλά οι απαιτήσεις του έχουν πέσει στο 1,5 εκατ. ευρώ. Και αυτή είναι η προσφορά των «ερυθρολεύκων» σύμφωνα πάντα με τους Τούρκους, αν και ο Σουηδός έχει συμβόλαιο γι’ ακόμα ένα χρόνο.

ΠΕΤΡΙΤΣ: Επίσης ελεύθερος με το κασέ του πολύ χαμηλό σε σχέση με τους υπόλοιπους. Μάλιστα προ ημερών είχε ανεβάσει φωτογραφία με την ελληνική σημαία δίπλα του και τ’ άφηνε ανοιχτό να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Ο Κροάτης θέλει σαν τρελός Ολυμπιακό, αλλά φαίνεται πως οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν για κάτι καλύτερο.

ΜΠΑΡΙΟΣ: Ο Ολυμπιακός το διέψευσε προ ημερών, αλλά οι Ιταλοί επιμένουν πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι μέσα στο κόλπο. Το κασέ που έχει αυτή τη στιγμή είναι απλησίαστο. Για την ώρα ωστόσο. Και τονίζουμε το «για την ώρα», γιατί δεν αποκλείεται ν’ αλλάξουν τα δεδομένα για τον Παραγουανό.

ΒΑΛΝΤΕΖ: Επίσης περίπτωση που έχει επιβεβαιωθεί από τον Ολυμπιακό ότι έχει προταθεί. Είναι μια προσιτή υπόθεση για τους «ερυθρόλευκους», αλλά ισχύει ό,τι και για τον Πέτριτς. Οτι στον Ολυμπιακό ψάχνουν για μια καλύτερη περίπτωση.

ΜΠΙΑΝΚΙ: Υπάρχει και ο Ιταλός φορ. Εχει προταθεί, οι «ερυθρόλευκοι» τον έχουν βάλει στη λίστα και εξετάζεται. Σε καλή ηλικία (30) και ο επιθετικός της Τορίνο.
ΚΑΙ Ο ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ

Μπορεί χθες ο πρόεδρος της Ναντ να κοστολόγουσε τον Φίλιπ Τζόρτζεβιτς στα 5 εκατ. ευρώ, αλλά με το συμβόλαιό του να λήγει του χρόνου δύσκολα θα βρει τέτοια πρόταση. Ο 26χρονος επιθετικός έχει προταθεί στον Ολυμπιακό, είναι προϊον σκάουτινγκ εδώ και αρκετά χρόνια, ήταν στη λίστα του Κοβάσεβιτς και δεν αποκλείεται οι «ερυθρόλευκοι» να προχωρήσουν την περίπτωσή του. Σίγουρα δεν είναι όνομα που θα κάνει το… μπαμ στους φίλους του Ολυμπιακού, αλλά φαίνεται μια ψαγμένη επιλογή.

Keywords
Τυχαία Θέματα