Οι τρυφερές στιγμές του ζεύγους Τσοχατζόπουλου στο δικαστήριο

H δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου, συνεχίζεται και σήμερα, ωστόσο αυτό που «έμεινε» από την όλη διαδικασία είναι η προστατευτική αλλά καταβεβλημένη Βίκυ Σταμάτη, η προσπάθειά της να διαλύσει τις φήμες περί διαζυγίου και η έκκληση του ζεύγους στην ευαισθησία των… δημοσιογράφων!

Κι αυτή τη φορά, η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου,

εμφανίστηκε στο δικαστήριο καταβεβλημένη. Στη δεύτερη παρουσία της στο δικαστήριο επέλεξε να ντυθεί στα μαύρα, ενώ ο πρώην υπουργός φορούσε μπλε κοστούμι και γαλάζιο πουκάμισο.

Πριν ξεκινήσει η δίκη, το ζεύγος Τσοχατζόπουλου είχε ένα τρίλεπτο τετ α τετ, όπως γράφει το Έθνος. Στη συνέχεια, η Βίκυ Σταμάτη στεκόταν συνεχώς στο πλευρό του Άκη Τσοχατζόπουλου, του έφτιαχνε το πουκάμισο κι όταν τον έπιασε βήχα, ζήτησε αμέσως νερό από τους αστυνομικούς, μετέδωσε το Mega. Όταν ξεκίνησε η δίκη, ζήτησε να καθίσει στη δεύτερη σειρά των κατηγορούμενων γιατί δε θέλει να θεωρηθεί βασική κατηγορούμενη.

Σύμφωνα με το Mega, το ζεύγος Τσοχατζόπουλου είχε σύντομη συνομιλία με τους δημοσιογράφους, στους οποίους κατήγγειλαν ότι οι υπεύθυνοι της φυλακής δεν τους άφησαν να μιλήσουν ούτε στο τηλέφωνο.

«Έχετε πρόβλημα με τη μεταξύ σας επικοινωνία; Ή με το παιδί;» ρώτησαν οι δημοσιογράφοι. «Ναι, είναι σοβαρό. Επαφίεμαι στη δική σας ευαισθησία» είπε η Βίκυ Σταμάτη, ενώ στην επόμενη ερώτηση των δημοσιογράφων «δεν σας άφησαν να επικοινωνήσετε;», ο Άκης Τσοχατζόπουλος απάντησε: «Ναι, πράγματι, είναι σοβαρό».

Στο θέμα αυτό αναφέρθηκε και ο συνήγορος της Βίκυς Σταμάτη, Αλέξης Κούγιας, λέγοντας: «Φθάνουμε πια σε απάνθρωπα όρια του να απαγορεύεις επικαλούμενη σαν διευθύντρια της φυλακής κάποια διάταξη την οποία δεν έχω ανεύρει ακόμα την επικοινωνία την τηλεφωνική δυο συζύγων οι οποίοι δεν έχουν τίποτα άλλο να συζητήσουν γιατί για την υπόθεση δεν συζητούν τίποτα, συζητούν μόνο για το παιδί τους, το οποίο το βλέπουν μια φορά το μήνα. Και δεν καταλαβαίνω τι εξυπηρετεί αυτή η απαγόρευση».

Keywords
Τυχαία Θέματα