Οι Σαββατιάτικοι αγώνες της Σούπερ Λιγκ με τα «μάτια» του «Π»

Με τρεις αγώνες ξεκινά το Σάββατο 31/08 η 3η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Στα «πηγάδια» η Ξάνθη που ξεκίνησε με ήττα (3-0 από τον ΠΑΟΚ) τη σεζόν υποδέχεται τον Εργοτέλη (31/08, 19:15, Novasports1) και θέλει να πάρει το δεύτερο εντός έδρας τρίποντο στη σεζόν.

Από την άλλη ο Εργοτέλης που έχει μια νίκη (εντός) και μια ισοπαλία θέλει να κατακτήσει τουλάχιστον ένα βαθμό και να δώσει παράταση στο αήττητο σερί του.

Την ίδια ώρα η ΑΕΛ Καλλονής

θα αγωνιστεί απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννενα (31/08, 19:15, Novasports 2), η ομάδα της Μυτιλήνης έχει μια ήττα και μία νίκη μέχρι στιγμής και θέλει να κερδίσει βαθμούς μέσα στην… «έδρα» της.

Από την άλλη ο ΠΑΣ παραμένει αήττητος και θα προσπαθήσει να αποσπάσει βαθμούς εκτός έδρας όπως έκανε στην πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ στην οποία αναδείχθηκε ισόπαλος με 3-3 με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Το τρίτο και τελευταίο ματς του Σαββάτου φιλοξενείται στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» της λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Βέροια (31/08,21:30, Novasports2 ) και θέλει να αφήσει πίσω του την ήττα με 3-0 από τον Πανιώνιο.

Άλλωστε η επιστροφή στο «κάστρο» της Αλεξάνδρας σημαίνει για το «τριφύλλι» επιστροφή σε μια απροσπέλαστη έδρα.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται για τους φίλους της ομάδας η διαφαινόμενη πρώτη συμμετοχή του Ατζαγκούν που συμπεριελήφθη για πρώτη φορά στην αποστολή των «πράσινων».

Από την άλλη η «βασίλισσα του Βορρά» είναι αήττητη και θέλει να παραμείνει έτσι και μετά το ματς του Σαββάτου.

Keywords
Τυχαία Θέματα