Οι προτάσεις μας για το Πάμε Στοίχημα της Τρίτης, 10 Δεκεμβρίου

Τι προτείνει το «Παρασκήνιο» για σήμερα!

Πολύ καλημέρα σε όλες και σε όλους! Ημέρες Champions League η σημερινή και η αυριανή, καθώς πέφτει η αυλαία των ομίλων για τη φάση των «32». Θεωρούμε ότι αυτό το διήμερο, είναι μια καλή ευκαιρία για «ταμείο»! Ελπίζουμε να σας δικαιώσουμε!

101. ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: GOAL (1,30) / OVER (1,50) / 1Χ (1,70) – Στον 2ο όμιλο της φάσης των «32», η πρώτη θέση είναι καπαρωμένη από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Σε έναν

από τους πιο αμφίρροπους ομίλους, η 3η θέση είναι ανοιχτή για όλους, το ίδιο και ο αποκλεισμός! Η δεύτερη θέση, βέβαια, είναι υπόθεση των δύο αποψινών μονομάχων οι οποίοι σήμερα θα λύσουν τους λογαριασμούς που είχαν αφήσει ανοιχτούς στο Τορίνο (2-2)! Βέβαια, το προβάδισμα το έχει η Γιουβέντους που αυτή τη στιγμή έχει αγκαλιά την πρόκριση (6 βαθμοί) και έπονται οι Τούρκοι και η Κοπεγχάγη με 4 βαθμούς. Η Γαλατά, υποδέχεται τη Γιούβε σε ένα ματς «φωτιά» που θα κρίνει τη 2η θέση του ομίλου. Οι Τούρκοι θέλουν μόνο τη νίκη, ενώ οι Ιταλοί βολεύονται και με την ισοπαλία. Στο ματς αυτό, το ποιος θα κερδίσει είναι κατ’ εμάς «ρώσικη ρουλέτα», όπως το ίδιο ήταν και η προηγούμενη μεταξύ τους αναμέτρηση με γηπεδούχο τη μεγάλη «Κυρία»! Η ομάδα του Ντιντιέ Ντρογκμπά, ίσως λόγω έδρας να έχει ένα… ελαφρύ προβάδισμα, παρά την εξαιρετική φόρμα των «μπιανκονέρι» στο Καμπιονάτο, ωστόσο σε αυτό το ματς, θεωρούμε πως το πιο πιθανό είναι να μπουν γκολ και από τους δύο, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

102. ΚΟΠΕΓΧΑΓΗΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: UNDER (2,10) / 1X (2,50) – Μπορεί να είμαστε ακόμα στην αρχή του χειμώνα και οι… πολικές θερμοκρασίες να μην έχουν κάνει ακόμα την εμφάνισή τους στις Σκανδιναβικές χώρες, αλλά… πιστέψτε μας δεν θα θέλατε να είστε στην Κοπεγχάγη αυτήν τη στιγμή! Το ίδιο ισχύει και για τους παίκτες της Ρεάλ, οι οποίοι έχοντας ήδη προκριθεί ως πρώτοι στον όμιλο έχουν μια… αγγαρεία να κάνουν στην πρωτεύουσα της Δανίας! Η Κοπεγχάγη με 4 βαθμούς δεν μπορεί να διεκδικήσει τη δεύτερη θέση ακόμα κι αν νικήσει (έχει ηττηθεί από Γιούβε και Γαλατά με 3-1, ενώ τις νίκησε αμφότερες με 1-0), αλλά η τρίτη θέση είναι ανοιχτή, αν σήμερα πάρει το θετικό αποτέλεσμα! Η διαφορά των δύο ομάδων είναι χαωτική, αλλά δεδομένου πως οι «γκαλάκτικος» δεν θα… ματώσουν για τη νίκη και θα ξεκουράσουν πολλούς βασικούς, το ματς είναι ανοιχτό σε κάθε είδους αποτέλεσμα! Η αδιάφορη Ρεάλ, το κρύο στη Δανία, η υποχρέωση της Κοπεγχάγης να φτιάξει παιχνίδι για να σκοράρει και το προκλητικό 2,10 στο under συνωμοτούν υπέρ του!

104. ΜΠΑΓΕΡΝ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΥ: 1 (1,40) / OVER (1,35) – Στον 4ο όμιλο, ο οποίος ήταν δύο… ταχυτήτων η εντυπωσιακή (και) φέτος Μπάγερν με το απόλυτο 5/5 έχει 15 βαθμούς, ενώ οι «Πολίτες» έχοντας ηττηθεί μόνο από τους Γερμανούς (1-3) έπονται με 12. Η πρώτη θέση δεν είναι μαθηματικά εξασφαλισμένη για την Μπάγερν, αν και χάνεται εξαιρετικά δύσκολα. Η Μάντσεστερ, πρέπει όχι μόνο να νικήσει τους Βαυαρούς στο Μόναχο, αλλά και να το κάνει με διαφορά δύο γκολ και πάνω και όχι με 0-2! Mission impossible η πρωτιά για τους Βρετανούς, καθώς η Μπάγερν παίζει για… τρία αποτελέσματα (νίκη, ισοπαλία, ήττα με ένα γκολ διαφορά)! Ωστόσο, επειδή μιλάμε για Γερμανούς και μάλιστα Βαυαρούς, αλλά και για τον Ριμπερί που δεν χαρίζεται σε κανέναν, ξέρουμε πως η Μπάγερν θα τα δώσει όλα σαν να θέλει πάση θυσία τη νίκη! Το ματς ανάμεσα σε δύο τόσο επιθετικές ομάδες που έχουν το γκολ για… ψωμοτύρι, ίσως και να είναι η επιτομή του OVER αλλά το 1,35 της απόδοσής του, απαγορεύει το ποντάρισμα σε αυτό!

105. ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: 1 (1,85) – Η Μπενφίκα, με τα μάτια της βέβαια στραμμένα στο γήπεδο «Καραϊσκάκης», παίζει ένα από τα πιο σημαντικά ματς της σεζόν κόντρα στην αδιάφορη Παρί, και αν κατορθώσει να πάρει καλύτερο αποτέλεσμα από τους «ερυθρολεύκους» που υποδέχονται την επίσης αδιάφορη Άντερλεχτ, θα προκριθεί στους «16» της διοργάνωσης. Η Παρί ήδη έχει ανακοινώσει πως ο σούπερ σταρ της ομάδας, Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, δεν θα είναι καν στην αποστολή ενώ ο Καβάνι και πολλοί άλλοι βασικοί αναμένεται να ξεκουραστούν. Η παράδοση λέει επίσης πως όταν ο Ολυμπιακός περιμένει αποτέλεσμα (και) από άλλους, αυτό δεν έρχεται ποτέ! Εξαιρετικά πιθανή είναι και η ισοπαλία.

106. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: OVER (1,50) / 1 (1,25) – Οι «ερυθρόλευκοι» με νίκη στο κατάμεστο φαληρικό γήπεδο απέναντι στους, ήδη εκτός Ευρώπης, Βέλγους, εξασφαλίζουν την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες για 4η φορά στην ιστορία τους. Αν και καλύτερη στο μεταξύ τους ματς στις Βρυξέλλες, το συγκρότημα του Van De Brom, δέχθηκε 3 γκολ από τους Πειραιώτες, εμφανίζοντας μεγάλο πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων και στην αντιμετώπιση των αντεπιθέσεων. Η ομάδα του Μίτσελ, όχι μόνο έδειξε ότι «έχει» τους Βέλγους, αλλά σήμερα περιμένουμε από τον Ολυμπιακό ποδόσφαιρο κατοχής και πρωτοβουλίας και λιγότερο παθητική στάση. Θεωρούμε πως δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη του Ολυμπιακού. Ωστόσο, το απογοητευτικό 1,25 που δίνει ο ΟΠΑΠ στον «άσο», «υποβιβάζοντας» τη βελγική ομάδα σε μικρομεσαία ομάδα της Super League, μας κάνει να στραφούμε σε άλλες επιλογές. Η ανάγκη του Ολυμπιακού να σκοράρει, σε συνδυασμό με το ελεύθερο ποδόσφαιρο που θα παίξει η ήδη αποκλεισθείσα Άντερλεχτ, προκρίνει το OVER ως το πλέον πιθανό σενάριο.

The post Οι προτάσεις μας για το Πάμε Στοίχημα της Τρίτης, 10 Δεκεμβρίου appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα