Οι πραγματικοί λόγοι παραίτησης του βουλευτή Παύλου Σιούφα

Του Γιάννη Ντάσκα

Απόλυτα έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Παύλος Σιούφας είχε πριν αρκετό καιρό αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα υγείας και είχε γράψει επιστολή παραίτησης αρκετές ημέρες πριν την καταθέσει στη Βουλή καθώς το πρόβλημα τον τελευταίο καιρό επιδεινώθηκε.

Για λόγους υγείας και μάλιστα πολύ σοβαρούς παραιτήθηκε ο Παύλος Σιούφας.

Είναι ,προφανώς,εντελώς συμπτωματικό το χρονικό σημείο κατά το οποίο υπέβαλε την παραίτηση με την σχεδόν ταυτόχρονη επίθεση στα γραφεία της εισπρακτικής-δικηγορικής εταιρείας των

παιδιών του πρώην Υπουργού και πρώην προέδρου της Βουλής ΔημΣιούφα.

Κατά τις απόλυτα έγκυρες πληροφορίες ο Παύλος Σιούφας και έχει μακρινή συγγένεια (τρίτος ξάδελφος και βάλε…) με τον Δημήτρη Σιούφα αλλά,το κυριότερο,έχουν από ανύπαρκτες έως κακές σχέσεις.

Οι κακές σχέσεις υπογραμμίζονται από το γεγονός ότι ο Παύλος Σιούφας είναι ο μοναδικός βουλευτής που υπέβαλε ερώτηση στη Κοινοβούλιο, ΠΡΙΝ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ,εναντίον των εισπρακτικών εταιρειών τις οποίες χαρακτήρισε «πιράνχας» και με την ερώτηση ουσιαστικά φωτογράφισε την εταιρεία-μαμούθ των παιδιών του Δημ. Σιούφα.

Στελέχη της Νέας Δημοκρατίας από την Καρδίτσα μας είπαν ότι είναι κοινό μυστικό οι κακές σχέσεις των δυο μακρινών εξαδέλφων και μάλιστα στις εκλογές ήταν φανερό ότι ο Δημ. Σιούφας ,όχι μόνο δεν βοήθησε ,αλλά πολέμησε την εκλογή του Παύλου Σιούφα και οι ανύπαρκτες σχέσεις τους έγιναν γνωστές και ευρύτερα.

Εκτιμάται μάλιστα ότι η ερώτηση εναντίον των εισπρακτικών εταιρειών -πιράνχας υποβλήθηκε και για να γίνει κατανοητό στα ΜΜΕ και στην κοινή γνώμη ότι οι Παύλος και Δημ.Σιούφας είναι δυο κόσμοι αντίθετοι και δεν έχουν καμία σχέση.

Μάλιστα υπήρξαν και ρεπορτάζ που υπογράμμιζαν αυτή την εντελώς διαφορετική πορεία, καθώς το εξαιρετικά επιτυχημένο για δεκαετίες δικηγορικό γραφείο του Παύλου Σιούφα στον Πειραιά δεν “μπερδεύτηκε” ποτέ με τις αθλιότητες των εισπρακτικών εταιρειών…

Είναι χαρακτηριστικό πάντως ότι ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και πρώην Υπουργός δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να βγάλει μια ανακοίνωση εναντίον των εισπρακτικών εταιρειών,να εξηγήσει που και πως βρήκαν την τρομερή πελατεία τα παιδιά του καθώς το αντικείμενο των εισπρακτικών-δικηγορικών εταιρειών σχετίζεται με τον τομέα των επιχειρήσεων ,οι οποίες είναι αρμοδιότητας του Υπουργείου Ανάπτυξης στο οποίο ήταν αφεντικό ο Δημ.Σιούφας…

Το ίδιο ισχύει και για τον τραπεζικό τομέα.

Ο Δημ.Σιούφας εκτός των δυο γιων δικηγόρων έχει και μια κόρη η οποία διορίστηκε στη Βουλή…

The post Οι πραγματικοί λόγοι παραίτησης του βουλευτή Παύλου Σιούφα appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα