Οι pianIVistas στο Φεστιβάλ Τεχνών: OPEN SEPTEMBER 2‏

Οι pianIVistas στο Φεστιβάλ Τεχνών : OPEN SEPTEMBER 2

Οι pianIVistas συμμετέχουν στο Φεστιβάλ Τεχνών «OPEN SEPTEMBER 2» στον πολυχώρο Vault στο Βοτανικό με μία μουσική παράσταση “έτσι… uplugged”.

To “Open September 2” είναι ένα Φεστιβάλ που στόχο του έχει την προώθηση της τέχνης και ειδικότερα της σύγχρονης καλλιτεχνικής δημιουργίας και που απευθύνεται σε όλους τους καλλιτέχνες και δημιουργούς, δίνοντας τους βήμα, να αναδείξουν τη δουλειά τους, να προβάλουν τα μηνύματα τους, να συνεργαστούν με άλλους καλλιτέχνες, να γνωρίσουν φορείς και κοινότητες,

να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες, μέσα από την συνύπαρξη τους στον ίδιο χώρο.

Την Κυριακή 15/9 οι pianIVitas γίνονται οικοδεσπότες για 3 ώρες και παρουσιάζουν μια μουσική παράσταση «έτσι … unplugged». Ένα πιάνο, τρεις φωνές και πολύ δημιουργικότητα συνθέτουν τους pianIVistas. Η παρέα του Εθνικού Ωδείου άφησε τα μαθήματα, κάθισε στο πιάνο και πέρασε τραγούδια δημιουργώντας μια παράσταση «έτσι … unplugged». Το ρεπερτόριο τους αποτελείται από πολλά αγαπημένα σε όλους, τραγούδια κυρίως ελληνικά αλλά και με ξένες επιρροές. Ποπ, έντεχνο, ροκ, λαϊκό αλλά και μπαλάντες μόνο με την συνοδεία ενός πιάνου, συνθέτουν μια ατμοσφαιρική μουσική παράσταση με έμφαση στην ερμηνεία και στην μελωδικότητα των στίχων.

- Οι pianIVistas δημιουργήθηκαν το Σεπτέμβριος του 2012 στην Αθήνα.

Αποτελούνται από ένα πιάνο και τρεις φωνές συνθέτοντας μουσικές παραστάσεις unplugged. Σκοπός τους είναι να γεφυρώσουν τις αποστάσεις ανάμεσα σε ροκ και λαϊκό, έντεχνο και ποπ.
- Τους pianIVistas συνθέτουν με αλφαβητική σειρά οι :
I. Ηλίας Μαρούδας (φωνή)
II. Χρυσάνθη Νικολοπούλου (πιάνο – φωνή)
III. Βάσω Τσιρτσίκου (φωνή)
IV. Όλγα Χαζάπη (φωνή)

Διάρκεια Φεστιβάλ: 12 – 30 Σεπτεμβρίου
Ώρα έναρξης live: 22:00
Είσοδος 5 ευρώ

Για περισσότερες πληροφορίες:
Βάσω Τσιρτσίκου
κιν.: 6984380227
email: [email protected]

VAULT Theatre Plus
Μελενίκου 26 Γκάζι, Βοτανικός τ.κ 10447
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 213-0356472, 6945993870
Email: [email protected]

Keywords
Τυχαία Θέματα