Οι νεροκουβαλητές της Χρυσής Αυγής

Με κροτίδες, βόμβες και πυροβολισμούς υποδεχθήκαμε το νέο έτος. Ολα τα είχε ο μπαξές. Οι κροτίδες αφορούσαν την υπόθεση Τομπούλογλου, που αμάρτησε για 25.000 ψωροευρώ. Βαρύ πυροβολικό αποδείχθηκε ο Κάντας με τα δεκαέξι εκατομμύρια δολάρια, που λάλησε στον ανακριτή και «έδωσε» τους μιζαδόρους των εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Αλλά και οι πυροβολισμοί ήρθαν αρχικά σε στημένη ενέδρα επιχειρηματία αυτοκινήτων και στη συνέχεια στο σπίτι του

Γερμανού πρέσβη, που δέχθηκε νυχτιάτικα δύο ολόκληρους γεμιστήρες από καλάσνικοφ. Ισως οι άνθρωποι θέλησαν να τιμήσουν τον μακαρίτη πια, που κατασκεύασε αυτό το περίφημο όπλο κι εμείς τους παρεξηγήσαμε.

Ισως κάποιοι να ξεχνάνε ότι αυτοί οι κύριοι Κάντας και Τομπούλογλου, που τοποθετήθηκαν ο ένας στα εξοπλιστικά προγράμματα και ο έτερος στο Νοσοκομείο Παίδων είχαν μπάρμπα στην Κορώνη από τα δύο κόμματα της εξουσίας. Με το να διαγράψουν τα παιδιά δεν διαγράφονται και οι αμαρτίες των κομμάτων τους.

Αλήθεια, τα δύο κόμματα, που ευθύνονται γι’ αυτά τα πρόσωπα έψαξαν στο εσωτερικό τους για να βρουν τους ανθρώπους που προστάτευαν αυτά τα μπουμπούκια και τα προωθούσαν σε υψηλόβαθμες θέσεις του Δημοσίου; Αντί, λοιπόν, να σφυρίζουν κλέφτικα, όφειλαν να βρουν τους προστάτες και να τους ξεμπροστιάσουν.

Ομως, δεν είναι μόνο από τον χώρο της Δεξιάς και της καταρρέουσας Κεντροαριστεράς, που βούτηξαν το ταμείο και έγιναν λαγοί… Είναι και κάτι μπουμπούκια από την «καθαρή» Αριστερά με τα εκατομμυριάκια ενδεδυμένα σε χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς που μας έχουν πρήξει καταγγέλλοντάς τους ότι κερδοσκοπούν σε βάρος της χώρας μας.

Ψάχνοντας κανείς το θέμα των ιδιωτικών ασφαλίσεων που κάνουν ξένες τράπεζες, που αποδίδουν ένα εκατομμυριάκι αποζημίωση στον αποχωρούντα υπάλληλο, διαπιστώνει ότι σπανίως συμβαίνει κάτι τέτοιο. Κι όταν συμβαίνει, υπάρχει λόγος και αφορά διοικητές και κατ’ εξαίρεση υψηλόβαθμους συνδικαλιστές. Κακά τα ψέματα, στις μέρες μας κανείς δεν δουλεύει, ούτε στην αγνή και αμόλυντη Αριστερά, για τη φανέλα.

Χρειάζονται κίνητρα. Και αυτά δεν είναι άλλα από την υποσχετική ότι αν είσαι καλό παιδί μαζί μας στο τέλος θα σε χαιρετήσουμε με μια πλουσιοπάροχη ανταμοιβή.

Οι γιορτές είχαν απ’ όλα τα καλούδια. Από δεξιο-κεντροαριστερούς παρανόμους και ξενύχτες, μέχρι νόμιμους αριστερούς που άλλα λένε και άλλα πράττουν. Κατά τα άλλα, πλήρης απογοήτευση. Οι αγανακτισμένοι του χθες έγιναν απογοητευμένοι του σήμερα.

Τώρα κάποια λαμόγια ακούγεται ότι ετοιμάζουν ένα νέο colpo grosso για να πάρουν όλα τα λεφτά. Το νέο ντου θα γίνει με την παρουσία ενός σοβαροφανούς κόμματος της δραχμής. Με πατριωτικό μανδύα θα μας πει ότι όλα μας τα προβλήματα θα λυθούν εν μια νυκτί, αν γυρίσουμε στο εθνικό μας νόμισμα.

Πρόκειται για ένα κόλπο τύπου χρηματιστηρίου 1999, που θα σαρώσει όλα τα ακίνητα και ό,τι μετρητό κόπου και ιδρώτα έχει απομείνει στις τράπεζες. Οι κύριοι αυτοί, που χρωστάνε το μεγαλύτερο μέρος των 60 δισ. βεβαιωμένων φόρων και τα διπλάσια στις τράπεζες, θα θησαυρίσουν από τη χωρίς τελειωμό υποτίμηση του εθνικού νομίσματος, μια και θα φέρουν τα δισ. τους από την Ελβετία, τις Καναρίους Νήσους και απ’ όπου αλλού τα έχουν θαμμένα, για να πληρώσουν υποτιμημένες τις υποχρεώσεις τους και να αγοράσουν ό,τι βρουν μπροστά τους, όχι απλώς μισοτιμής, αλλά σε εξευτελιστικές τιμές.

Με τους μεν και τους δε να συνεχίζουν απτόητοι το καταστροφικό τους έργο και τους νέους σωτήρες προ των πυλών, όλοι δεν κάνουν τίποτε άλλο παρά να ρίχνουν νερό στον μύλο της Χρυσής Αυγής…

The post Οι νεροκουβαλητές της Χρυσής Αυγής appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα