Οι φίλοι της Φαίης ξεσπούν: Δεν τη σέβεται ούτε νεκρή

Ακόμη δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν το κακό που βρήκε την ατυχή κοπέλα οι φίλοι της Φαίης.

Μιλώντας στο STAR τονίζουν ότι έβλεπαν τη φίλη τους ερωτευμένη και δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι από την μια στιγμή στην άλλη θα χάσει τη ζωή της από τον άνθρωπο που, όπως έλεγε, την αγαπούσε «Δεν σέβεται το νεκρό. Λέει ότι είχε σχέση με την αδελφή και κάτι τέτοιο. Αυτό εμένα μου χτυπά κάπως περίεργα η αλήθεια είναι και σίγουρα πάει να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα» αναφέρει φίλος της αδικοχαμένης κοπέλας.

Ο ίδιος

δεν μπορεί να ξεχάσει τι τους είπαν οι γιατροί για την κατάσταση της Φαίης: «Λέει αυτός “ένα ερωτικό καβγαδάκι . Eντάξει, μωρέ, ένα χαστούκι”. Όταν πήγαμε στη μονάδα εντατικής θεραπείας στην ιδιωτική κλινική ήρθε ένας ιατροδικαστής μας είπε “πολλαπλές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από χτυπήματα με αντικείμενο”».

Όλο τον προηγούμενο καιρό το ζευγάρι έδειχνε αγαπημένο χωρίς κάνεις να περιμένει τι θα επακολουθούσε. «Εγώ μπροστά μου δεν είχα δει ποτέ κάποια πράξη, να σηκώσει χέρι ή οτιδήποτε» μας εξομολογείται άλλος φίλος της 23χρονης. «Απ’ όσο ξέρω, η Φαίη ήταν αρκετά ερωτευμένη μαζί του» συμπληρώνει.

«Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψει κάνεις τη Φαίη. Ήταν ένα φιλότιμο καλόκαρδο κορίτσι, με το χαμόγελο στα χείλη. Έδινε τα πάντα για τους φίλους της. Δυστυχώς τον τελευταίο μήνα λόγω της σχέσης της με τον 25χρονο, είχε αποτραβηχτεί από την παρέα. Έτσι δεν μπορούσαμε να ξέρουμε την τραγική εξέλιξη που θα έπαιρνε αυτή η ιστορία» αναφέρει μια φίλη της Φαίης που δεν μπορεί να πιστέψει ότι δε θα δει ποτέ ξανά τη φίλη της Την ίδια στιγμή ο 25χρονος υποστηρίζει ότι μετά το τραγικό ατύχημα στάθηκε δίπλα στην Φαίη. Μετά, τηλεφωνούσε σε φίλες της για να μάθει νέα της και να κάνουν ότι καλύτερο μπορούσαν για την περίθαλψη της. Συμφώνησε, ισχυρίζεται, με τις φίλες της να βγάλουν το θέμα στην τηλεόραση ώστε να μαζέψουν χρήματα για να την πάνε σε ιδιωτική κλινική.

Πηγή: Star

Keywords
Τυχαία Θέματα