Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης

Κριός Σήμερα θα πρέπει να δώσετε χωρίς δεύτερες σκέψεις τη βοήθειά σας σε εκείνους που την χρειάζονται πραγματικά, ειδικά αν πρόκειται για στενούς σας συγγενείς. Οι ανιδιοτελείς κινήσεις ανταμείβονται και επιστρέφονται. Ακολουθήστε τον δρόμο που σας υποδεικνύει η Αφροδίτη σε ό, τι αφορά τα ερωτικά. Η πιο προφανής λύση είναι και η πιο σωστή.

Διαβάστε τα ζώδια της Τρίτης και μάθετε όλα όσα σας αφορούν

Ταύρος Άνοδος

στα οικονομικά σας, μετά από μία περίοδο έντονων δοκιμασιών που σας κατέβαλαν ψυχολογικά. Εμπιστευτείτε τις οδηγίες των Ζυγών – υπάρχει λόγος που σας λένε ό, τι σας λένε αυτή τη στιγμή. Ηρεμία στα επαγγελματικά σας. Μη βιαστείτε να κυνηγήσετε καινούργιες θέσεις και αρμοδιότητες. Βολευτείτε με όσα έχετε, για την ώρα.

Δίδυμος Οι συγκρούσεις σήμερα είναι αναμενόμενες, αλλά δεν πρόκειται να επιφέρουν τα αρνητικά αποτελέσματα που υποψιάζεστε. Μερικές φορές η ένταση είναι απαραίτητη για να ξεκολλήσετε από ένα συναισθηματικό τέλμα. Ο Δίας φέρνει θετικές εξελίξεις σε ένα περίεργο επαγγελματικό ζήτημα. Επιστρατεύστε τη δημιουργικότητά σας και μη διστάσετε να δείξετε τα ταλέντα σας στον υπερθετικό βαθμό.

Καρκίνος Η εμπιστοσύνη είναι το βασικό θέμα που θα σας απασχολήσει σήμερα, τόσο στον εργασιακό χώρο, όσο και στο πεδίο των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Δώστε στους γύρω σας την ευκαιρία να αποδείξουν την αξία τους, χωρίς προκαταλήψεις. Προσοχή στις κουβέντες που λέγονται χωρίς ιδιαίτερη σκέψη. Σ’ αυτές θα εντοπίσετε τις μεγαλύτερες αλήθειες.

Λέων Η σχέση σας με έναν παλιό φίλο αποκαθίσταται, και μπορείτε επιτέλους να αναγνωρίσετε πέρα από τα δικά του, και τα δικά σας σφάλματα. Μην εστιάζετε άλλο στα περασμένα, το μέλλον σας καλεί. Οι Καρκίνοι σας ασκούν έντονη σεξουαλική έλξη σήμερα, και καλά θα κάνετε να ανταποκριθείτε σύντομα στα καλέσματά τους.

Παρθένος Η επαγγελματική σας αποκατάσταση είναι δευτερεύον θέμα σήμερα, γι’ αυτό σταματήστε να δίνετε τόση σημασία στα δρώμενα του εργασιακού χώρου και στις συναδελφικές σας σχέσεις. Εμβαθύνετε στον ρομαντισμό και τον έρωτα. Οι σπατάλες δεν θα σας οδηγήσουν κάπου – περιορίστε τες όσο το δυνατόν περισσότερο. Σύντομα θα ανασάνετε με πρωτόγνωρη άνεση στα οικονομικά.

Ζυγός Η υγεία σας έρχεται στο προσκήνιο χάρη σε μία απρόοπτη αφορμή, υπενθυμίζοντάς σας ότι τα πεζά ζητήματα της καθημερινότητας δεν είναι εκείνα στα οποία πρέπει να δίνετε το μεγαλύτερο βάρος. Επενδύστε σε μία σχέση που γεννιέται τώρα. Ο Δίας σας εξοπλίζει με θάρρος, για να διεκδικήσετε με πιο ενεργό τρόπο το επαγγελματικό σας συμφέρον.

Σκορπιός Η σχέση σας με τα άτομα μικρότερης ηλικίας θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση της ψυχολογίας σας. Μην υποτιμάτε τα νιάτα – έχετε να κερδίσετε πολλά από την αθωότητά τους. Αν βρίσκεστε σε σχέση, αποφύγετε τις κεφαλαιώδεις συζητήσεις προς το παρόν. Δεν είναι ώρα να αγγίξετε ευαίσθητα ζητήματα. Κάντε λίγη υπομονή ακόμα.

Τοξότης Αν δεν αισθάνεστε ακόμα έτοιμοι να πραγματοποιήσετε το μεγάλο άλμα στα επαγγελματικά σας, καλύτερα να το αναβάλετε για αργότερα. Μόνο εσείς μπορείτε να διακρίνετε τη σωστή χρονική συγκυρία για να αλλάξετε συνήθειες και δεδομένα. Ηρεμία στα ερωτικά σας. Επιτέλους, η επικοινωνία σας με τον άνθρωπό σας αποκαθίσταται με τον πιο ανώδυνο τρόπο.

Αιγόκερως Δεν αξίζει να στεναχωριέστε για πράγματα και ανθρώπους που δεν μπορείτε να ελέγξετε. Ευτυχώς, ο Άρης σας δίνει το σκούντηγμα που έχετε ανάγκη, για να έρθετε στα συγκαλά σας και να αναλάβετε δράση όπως και όπου πρέπει. Προσοχή στους Διδύμους, ειδικά εκείνους του φιλικού σας κύκλου. Δεν ξέρουν ακριβώς τι θέλουν, κι αυτό ενδέχεται να σας ταλαιπωρήσει.

Υδροχόος Οι καινούργιες γνωριμίες θα σας αποσπάσουν την προσοχή από ένα πρόβλημα που σας βασανίζει καιρό τώρα. Δώστε στους ανθρώπους που μπαίνουν τώρα στη ζωή σας, την ευκαιρία να σας αποδείξουν την αξία τους. Η Αφροδίτη περιπλέκει την ερωτική σας ζωή, πράγμα που δεν είναι απαραίτητα κακό. Καιρός να της δώσετε το αλατοπίπερο που της έλειπε.

Ιχθύς Μην είστε τόσο σίγουροι ότι το μήνυμα που προσπαθήσατε να στείλετε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, έφτασε στον προορισμό του. Κάντε ακόμη μια απόπειρα προσέγγισης, κι ας πέσει στο κενό. Άνοδος στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας. Επιτέλους αποκτάτε το πάνω χέρι σε ένα αδυσώπητο παιχνίδι εξουσίας. Καιρός να θέσετε τους δικούς σας όρους.

Πηγή: www.lifo.gr

The post Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα