Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης

Κριός Ζυγίστε προσεκτικά το συμφέρον σας και μην αποδεχτείτε την πρώτη πρόταση που θα σας γίνει, σε επαγγελματικό επίπεδο. Όσο αγχωμένοι κι αν είστε, Κριοί, δεν πρέπει να ξεχνάτε πως έχετε μεγάλες δυνατότητες διαπραγμάτευσης. Ανοδική η πορεία των οικονομικών σας. Ακούστε τις συμβουλές των Αιγόκερων – ξέρουν καλά τι σας λένε, γιατί έχουν βρεθεί στη θέση σας.

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας και μάθετε όλα όσα σας αφορούν

Ταύρος Αρκετά παλέψατε με κάποιο σημαντικό πρόσωπο του στενού σας κύκλου, προκειμένου να το φέρετε στα νερά σας. Ήρθε η ώρα να ρίξετε λίγο νερό στο κρασί

σας και να αποδεχτείτε τη διαφορετικότητά σας, μια για πάντα. Πρόοδος στα ερωτικά σας. Φαίνεται πως το μήνυμα που προσπαθούσατε να περάσετε στην άλλη πλευρά, έφτασε επιτυχώς.

Δίδυμος Κρατήστε για τον εαυτό σας τις ευαίσθητες πληροφορίες της προσωπικής σας ζωής, ακόμα κι αν αισθάνεστε πρόθυμοι να τις μοιραστείτε ανά πάσα ώρα και στιγμή. Υπάρχει κόσμος που καιροφυλακτεί, για να σας κάνει κακό. Η Αφροδίτη σας σπρώχνει σε μία αμφιλεγόμενη ερωτική επιλογή, που, όμως, μπορεί να σας οδηγήσει σε μία μεγάλη συναισθηματική κατάκτηση.

Καρκίνος Τα επαγγελματικά σας προχωράνε αργά, αλλά με σταθερούς ρυθμούς. Μη βιάζεστε να πετύχετε κάτι υπερβολικά φιλόδοξο – ο χρόνος θα σας δικαιώσει – αρκεί να εμπιστευτείτε τα κατάλληλα άτομα. Θετικά τα πρώτα σημάδια από ένα οικονομικό άνοιγμα που επιχειρήσατε, με επιφυλάξεις. Τώρα μπορείτε με άνεση να πορευτείτε προς την κατεύθυνση που για καιρό ονειρευόσασταν.

Λέων Η εμπιστοσύνη είναι ένα θέμα ζωτικής σημασίας σήμερα, που δεν πρέπει να αντιμετωπίσετε ελαφρά τη καρδία. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε σε βάθος τις προθέσεις των Ζυγών που σας πλησιάζουν, προτού τους δοθείτε ερωτικά. Αλλαγές σας περιμένουν στο πλαίσιο της οικογένειάς σας. Οι ρόλοι μεταβάλλονται κι εσείς πρέπει να προσαρμοστείτε στη νέα κατάσταση που διαμορφώνεται.

Παρθένος Οι ερωτικοί πειρασμοί είναι σήμερα περισσότεροι από το συνηθισμένο, αλλά εσείς πρέπει να παραμείνετε πιστοί στις υποσχέσεις και τις δεσμεύσεις σας. Διακυβεύονται πολύ περισσότερα από την φήμη σας, αυτή τη φορά. Δώστε σε ένα άτομο που σας προσεγγίζει με σθένος και ειλικρίνεια, την ευκαιρία να σας αποδείξει κατά πόσο εννοεί αυτά που λέει.

Ζυγός Δεν έχουν όλοι τις αντοχές που απαιτούνται, για να αντιμετωπίσουν την έντονη προσωπικότητά σας. Δείξτε περισσότερη επιείκεια και προσπαθήστε να μειώσετε την επιθετικότητά σας, όσο γίνεται. Πρόοδος στα επαγγελματικά σας, μετά από μία περίοδο προφανούς στασιμότητας. Ρισκάρετε λίγο παραπάνω – δεν θα πάθετε τίποτα αν εγκαταλείψετε την πεπατημένη. Θα ανταμειφθείτε σύντομα.

Σκορπιός Διαχειριστείτε με επιμέλεια και λεπτότητα τα συναισθήματα ενός προσώπου που βρίσκεται σε δύσκολη και ευάλωτη φάση. Σκεφτείτε πώς θα θέλατε να σας φερθούν, αν βρισκόσασταν εσείς στη θέση του. Το φλερτ σήμερα περνάει από χωράφια που δεν έχετε εξερευνήσει πολλές φορές στο παρελθόν. Βγείτε απ’ τη ζώνη ασφαλείας σας και μάθετε καινούργια πράγματα.

Τοξότης Μία καινούργια γνωριμία σας βγάζει απ’ την ανία των προηγούμενων ημερών και σας βάζει σε τροχιά έντονης σκέψης και εσωτερικής αναζήτησης. Ίσως έχει έρθει η ώρα να ρίξετε τα τείχη που χτίσατε και να αφήσετε κάποιον να έρθει πιο κοντά. Έχετε τα αυτιά και τα μάτια σας ανοιχτά για κάποια σημαντική πληροφορία που θα φτάσει σε σας από μακριά.

Αιγόκερως Ο Άρης φέρνει εντάσεις στις στενές προσωπικές σας σχέσεις, μερικές απ’ τις οποίες είναι ενδεικτικές ενός βαθύτερου προβλήματος συνεννόησης. Μην μπαλώσετε πάλι επικίνδυνες καταστάσεις – διευθετήστε τες τώρα, με κάθε κόστος. Η οικογένειά σας έχει να σας προσφέρει περισσότερη βοήθεια απ’ όση υπολογίζετε. Μην υποτιμάτε τη δύναμή της πάνω σας.

Υδροχόος Οι Τοξότες και οι Κριοί σας ασκούν ασυνήθιστη ερωτική έλξη, και είναι μάταιο να την αρνείστε. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως σας συμφέρει να αποκαλύψετε όλα σας τα χαρτιά και να τους δοθείτε άνευ όρων. Παίξτε προσεκτικά το παιχνίδι. Ηρεμία επικρατεί στα επαγγελματικά σας. Εκμεταλλευτείτε την κατάσταση για να προωθήσετε δυναμικά το συμφέρον σας.

Ιχθύς Είστε σίγουροι πως στείλατε το σωστό μήνυμα στο άτομο που σας ενδιαφέρει; Στη θέση σας, θα έκανα ακόμη μία προσπάθεια προσέγγισης, κι ας έπεφτε και στο κενό. Μερικά άτομα αργούν να πιάσουν αυτά που εννοούμε – καιρός να το αποδεχτείτε. Τριγμοί σε μια σημαντική επαγγελματική σας σχέση. Μην αφήσετε τίποτα μετέωρο, γιατί θα ταλαιπωρηθείτε αργότερα.

Πηγή: www.lifo.gr

The post Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα