Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης

Κριός Σήμερα είναι μία καλή μέρα να ξεμπερδέψετε με μία υποχρέωση που αναλάβατε χωρίς να την πολυθέλετε. Σας περιμένουν πολλά ευχάριστα πράγματα στο άμεσο μέλλον – μη δεσμεύεστε με αχρείαστες δουλειές. Σε καλή τροχιά τα ερωτικά σας, αλλά μερικά θέματα πρέπει να διευθετηθούν άμεσα, για να μην σας προκαλέσουν προβλήματα στη συνέχεια.

Διαβάστε τα ζώδια της ημέρας και μάθετε όλα όσα σας αφορούν

Ταύρος Μία φιλία από το παρελθόν θα σας φανεί τώρα ιδιαίτερα χρήσιμη. Αξιοποιήστε τις άκρες σας αλλά

και την επίδραση που ασκείτε στον κόσμο, χωρίς όμως να φτάσετε σε σημείο ωμής εκμετάλλευσης. Μία απροσδόκητη έξοδος θα σας ευνοήσει πολύ περισσότερο απ’ ό, τι πιστεύετε, σε ό, τι αφορά την ψυχολογία σας.

Δίδυμος Προσοχή στις φανταχτερές υποσχέσεις, Δίδυμοι. Ό, τι μοιάζει υπερβολικά μεγαλεπήβολο για να πραγματοποιηθεί, μάλλον δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί. Προστατεύστε τον εαυτό σας από τέτοιες συναναστροφές. Η Αφροδίτη σας δένει με έναν Τοξότη μεγαλύτερης ηλικίας, και σας δίνει ερεθίσματα να διευρύνετε τους ορίζοντές σας περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Καρκίνος Άνοδος στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας, την ίδια στιγμή που ένας στενός φίλος περνάει από δύσκολα μονοπάτια. Δώστε τη βοήθειά σας χωρίς ενδοιασμούς, αλλά μην παραμελήσετε τον εαυτό και τα σχέδιά σας Η επικοινωνία σας με την οικογένεια βελτιώνεται, αλλά υπάρχουν ακόμα ορισμένες πληγές που πρέπει να επουλωθούν.

Λέων Μία αλλαγή στα του σπιτιού σας έχει τη δύναμη να σας αναπτερώσει το ηθικό και να σας φτιάξει τη διάθεση όσο τίποτα άλλο, αυτή την περίοδο. Καιρός να κακομάθετε τον εαυτό σας και να δείτε τα πράγματα με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Περιορίστε τις επαφές σας με τους Αιγόκερους, ειδικά αν αυτοί προέρχονται απ’ το εργασιακό περιβάλλον.

Παρθένος Ηρεμία στα επαγγελματικά σας τώρα, γεγονός που σας δίνει την κατάλληλη ευκαιρία να μεριμνήσετε και για άλλους τομείς της ζωής σας, που τον τελευταίο καιρό έμειναν πίσω. Δώστε έμφαση στις φιλικές σας σχέσεις. Μία είδηση από μακριά θα σας γεμίσει ελπίδα και θα απομακρύνει κάθε δυσάρεστη σκέψη που κάνατε.

Ζυγός Οι εξελίξεις των ερωτικών σας είναι πιο αργές απ’ ό, τι θα θέλατε, αλλά αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση πως είναι αμελητέες. Δώστε στα πράγματα τον χρόνο που χρειάζονται για να ζυμωθούν όπως πρέπει. Ένα οργανωτικό πρόβλημα ζητάει την προσοχή σας, και καλά θα κάνετε να του τη δώσετε, προτού σας παρασύρει στον πάτο.

Σκορπιός Οι διαφωνίες στο οικογενειακό πλαίσιο είναι αναμενόμενες σήμερα, αλλά δεν πρέπει να τους αποδίδετε υπερβολική αξία. Μερικές φορές, ο κόσμος έχει ανάγκη να ξεσπάει, προκειμένου να προχωρήσει παρακάτω. Αξιοποιήστε τις καινούργιες σας γνωριμίες, για να ξεκλειδώσετε μία πόρτα που μέχρι πρόσφατα παρέμενε ερμητικά κλειστή. Δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο.

Τοξότης Μη βιαστείτε να ερμηνεύσετε τα λόγια ενός σημαντικού προσώπου όπως σας συμφέρει. Η αντικειμενικότητά σας θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εκτύλιξη των καταστάσεων που σας αφορούν. Ο Δίας ενισχύει την πυγμή και το γόητρό σας στον επαγγελματικό χώρο. Δώστε σε όσους σας αμφισβήτησαν, την αφορμή να καταλάβουν την αξία σας.

Αιγόκερως Πολλές αλλαγές σας περιμένουν στη δουλειά, οι οποίες συνοδεύονται κι από μία σειρά αποφάσεων, που θα πρέπει να ληφθούν άμεσα, χωρίς καθυστερήσεις. Συμβουλευτείτε τους εμπειρότερους συναδέλφους σας. Είναι μια καλή μέρα να σταματήσετε μία κακή συνήθεια (είτε πρόκειται για το κάπνισμα είτε για τη συναναστροφή με ένα συγκεκριμένο άτομο).

Υδροχόος Η επαγγελματική πίεση σας έχει καταβάλει, αλλά σύντομα θα εγκαινιάσετε μία καινούργια εποχή, που οι όροι και οι ιδέες σας θα παίζουν σημαντικότερο ρόλο απ’ ό, τι τώρα. Η ανέλιξή σας δεν θα ‘ρθει μέσα σε μία μέρα, αλλά θα έρθει. Ο Κρόνος ευνοεί τα οικονομικά ανοίγματα, αρκεί να γίνονται κατόπιν σκέψης και όχι εντελώς παρορμητικά.

Ιχθύς Οι Λέοντες και οι Κριοί σας προσεγγίζουν ερωτικά με περισσότερη θέρμη απ’ ό, τι συνήθως. Μην σπεύσετε να αποκρούσετε την προσπάθειά τους να σας εξοικειώσουν με την παρουσία τους – όσο κακό κι αν είναι το ιστορικό σας μαζί τους. Πρόοδος σε μία επαγγελματική επιδίωξη που είχε μείνει σε πολύ πρώιμο στάδιο. Δώστε στον εαυτό σας τα εύσημα που του αξίζουν.

Πηγή: www.lifo.gr

The post Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα