Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης

Κριός Η επαγγελματική σας επιτυχία δεν είναι όσο ακατόρθωτη μοιάζει, όσο έντονος κι αν είναι ο ανταγωνισμός στο εργασιακό σας περιβάλλον, σ’ αυτή τη φάση. Αφοσιωθείτε σ’ αυτό που κάνετε καλύτερα και θα βγείτε κερδισμένοι. Άνοδος στα οικονομικά σας, που θα ευνοήσει και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Η καταπίεση των προηγούμενων ημερών υποχωρεί.

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας και μάθετε όλα όσα σας αφορούν

Ταύρος Προσοχή στα υπονοούμενα, γιατί σήμερα παίζουν εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στις ερωτικές σας σχέσεις.

Μην περιμένετε απ’ τους άλλους να μιλάνε πάντα ευθέως – κάποιες φορές είναι αναγκαίο να ερμηνεύσετε τη συνολική τους στάση. Σε καλή φάση τα οικογενειακά σας. Ένα πρόβλημα τεχνικής φύσεως επιτέλους επιλύεται και τα πνεύματα ηρεμούν.

Δίδυμος Η υπομονή σας έχει συγκεκριμένα όρια και τώρα είναι που πρέπει αυτό να καταστεί σαφές σε όσους την δοκιμάζουν διαρκώς. Μην ξοδέψετε άλλη ενέργεια σε άτομα που παίζουν, χωρίς να ‘χουν συνειδητοποιήσει τι ακριβώς θέλουν. Δώστε έμφαση στις φιλικές και τις αδελφικές σας σχέσεις. Η στήριξη που θα λάβετε μέσω αυτών δεν συγκρίνεται με καμία άλλη.

Καρκίνος Σήμερα όλα τα σημάδια δείχνουν ότι θα πρέπει οπωσδήποτε να ρισκάρετε, αν αυτό που θέλετε είναι να ξεπεράσετε τον εαυτό σας και να κατακτήσετε νέες ακτές. Ξεχάστε για λίγο ηθικούς περιορισμούς και ταμπού. Ο Κρόνος σας σπρώχνει σε μία νέα γνωριμία, που θα επηρεάσει την ερωτική σας ζωή πολύ περισσότερο απ’ όσο υποπτεύεστε.

Λέων Μη βιαστείτε να ανοιχτείτε υπερβολικά σε άτομα που δεν σας έχουν αποδείξει την αξιοπιστία τους έμπρακτα, ειδικά αν αυτά προέρχονται απ’ το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Κρατήστε για τον εαυτό σας κάθε ευαίσθητη πληροφορία. Το κλίμα στα ερωτικά γίνεται τώρα αρκετά ανταγωνιστικό. Ρίξτε λίγο νερό στο κρασί σας και μην επιμείνετε χωρίς λόγο.

Παρθένος Η πλανητική συγκυρία σας δίνει το σκούντηγμα που χρειάζεστε για να ξεκολλήσετε απ’ τα προβλήματα των άλλων και να ασχοληθείτε λίγο πιο έντονα με τα δικά σας. Ο καθένας κοιμάται όπως ακριβώς στρώνει. Σταδιακή πρόοδος σε ένα περίπλοκο επαγγελματικό πρότζεκτ. Μη σηκώσετε στις δικές σας πλάτες ολόκληρο το βάρος του.

Ζυγός Ο εκνευρισμός σας σήμερα είναι ιδιαίτερα έντονος και σχετίζεται κυρίως με τα αισθηματικά σας, που δεν σας έρχονται όπως ακριβώς θέλετε. Μη σπεύσετε όμως να αποδώσετε ευθύνες, γιατί μάλλον θα τις αποδώσετε σε λάθος μεριά. Υπομονή. Προσοχή στις οικονομικές συναλλαγές – κάτι σας διαφεύγει που μπορεί να αποβεί καταστροφικό.

Σκορπιός Η μέρα ξεκινάει με μία ευχάριστη έκπληξη που αναπτερώνει το ηθικό σας και ακυρώνει τις όποιες υποψίες είχατε για ένα πρόσωπο του στενού σας κύκλου. Δεν θέλουν όλοι το κακό σας, Σκορπιοί, καιρός να το χωνέψετε. Εκρηκτική η χημεία σας με τους Αιγόκερους. Καλλιεργήστε αυτό που γεννιέται τώρα ανάμεσά σας, είτε είναι πλατωνικό είτε ερωτικό.

Τοξότης Αλλαγές σας περιμένουν στα επαγγελματικά, τις οποίες όμως δεν πρέπει να αφήσετε να περάσουν αψήφιστα. Η εξουσία που σας δίνει ο Άρης δεν είναι αμελητέα, επομένως χρησιμοποιήστε την όσο πιο εύστοχα γίνεται. Σε καλή φάση τα ερωτικά σας, ειδικά για εσάς που βρίσκεστε σε σχέση. Η ζήλια καταλαγιάζει και παύει να θολώνει την κρίση σας.

Αιγόκερως Η ασυνεννοησία κινδυνεύει να φέρει τα πάνω κάτω στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, κυρίως τις επαγγελματικές και φιλικές. Όσο θιγμένοι κι αν αισθάνεστε, μην προτάξετε τον εγωισμό σας, γιατί μόνο ζημιωμένοι θα βγείτε τελικά. Δώστε έμφαση στη λεπτομέρεια, με ό, τι κι αν καταπιάνεστε. Η εικόνα που προβάλλετε προς τα έξω παίζει σημαντικό ρόλο σήμερα.

Υδροχόος Δυο-τρεις βαριές κουβέντες δεν είναι αρκετές για να καταστρέψουν την ατμόσφαιρα ανάμεσα σε σας και τον/ τη σύντροφο, επομένως μη δίνετε υπερβολική αξία σε λόγια που λέγονται αλλά ξεχνιούνται. Εστιάστε στην ουσία. Η Αφροδίτη βελτιώνει τις σχέσεις σας με έναν φίλο από το ευρύτερο περιβάλλον, δίνοντάς σας το ερέθισμα να παραδεχτείτε κι ένα δικό σας λάθος.

Ιχθύς Οι ισορροπίες ανάμεσα στα επαγγελματικά και τα προσωπικά σας είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες, γι’ αυτό καλύτερα να κρατήσετε τους δύο τομείς σε απόσταση, για να αποφύγετε και τις άβολες συγκρούσεις. Οι Τοξότες και οι Κριοί έχουν τα φόντα να σας βοηθήσουν σε κάτι φαινομενικά ακατόρθωτο, αν τους δώσετε την ευκαιρία να το πράξουν.

Πηγή: www.lifo.gr

The post Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα