Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης

Κριός Προσπεράστε τις όποιες διαφορές σας με έναν στενό και πολύτιμο φίλο, και δώστε του τη στήριξη που χρειάζεται, ανιδιοτελώς. Να είστε σίγουροι πως κι αυτός θα κάνει το ίδιο για εσάς, όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Αλλαγές σας περιμένουν σήμερα σε ένα οργανωτικό θέμα της δουλειάς. Δουλέψτε επίμονα πάνω στις ικανότητά σας να επικοινωνείτε.

Διαβάστε τα ζώδια της ημέρας και μάθετε όλα όσα σας αφορούν

Ταύρος Η μέρα ξεκινάει με αρκετή νευρικότητα, αλλά στην πορεία βρίσκετε τον τρόπο να απαλλαχθείτε

από το άγχος και να εστιάσετε σε όσα πρέπει να γίνουν. Η αφοσίωσή σας θα παίξει τώρα κυρίαρχο ρόλο στα πράγματα. Ανοδική η πορεία των ερωτικών σας, χάρη στην πολύτιμη συμβολή ενός Σκορπιού. Έχετέ του απόλυτη εμπιστοσύνη.

Δίδυμος Αλλάξτε τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζετε τα πρόσωπα που σας έλκουν ερωτικά, και θα διαπιστώσετε ότι η αποδοτικότητά σας θα αυξηθεί με ραγδαίους ρυθμούς. Μην κολλάτε σε δοκιμασμένες μεθόδους που σας απογοήτευσαν. Κρατήστε τους φίλους σας κοντά, ειδικά αν βρίσκεστε σε περίεργη επαγγελματική φάση. Σήμερα μόνο αυτοί μπορούν να σας βοηθήσουν.

Καρκίνος Μην περιμένετε την προτροπή των άλλων για να αναλάβετε πρωτοβουλίες στον ερωτικό τομέα. Μόνο εσείς μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο timing, γι’ αυτό βγείτε απ’ το τέλμα σας και ασχοληθείτε σοβαρά με το θέμα. Ο Κρόνος φέρνει θετικές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα. Μην είστε σκληροί με τα άτομα που μαθαίνουν από εσάς.

Λέων Ένας ανοιχτός λογαριασμός με το παρελθόν πρέπει να κλείσει άμεσα. Αφήστε τις δεύτερες σκέψεις για άλλη στιγμή και αναλάβετε δράση, προκειμένου να απαλλαχθείτε από παλιούς δαίμονες και να διασφαλίσετε το μέλλον σας. Οι Σκορπιοί σας ασκούν μεγάλη σεξουαλική έλξη τώρα, αλλά δεν είναι συνετό να ενδώσετε κατευθείαν στα καλέσματά τους.

Παρθένος Μην επιβάλετε στον εαυτό σας ένα συναισθηματικό καθεστώς που πλέον δεν τον εκφράζει. Αντιμετωπίστε με σοβαρότητα τις ανάγκες σας και κρατήστε ειλικρινή στάση απέναντι σε όσους έχουν προσδοκίες από εσάς. Δεν θα το μετανιώσετε. Ανοδική η πορεία των οικονομικών σας, μετά από ένα σύντομο διάστημα αβεβαιότητας. Κινηθείτε, ωστόσο, με μεγάλη προσοχή.

Ζυγός Τα ερωτικά σας περιπλέκονται λίγο παραπάνω από το αναμενόμενο, πράγμα που σημαίνει πως ήρθε η ώρα να ζητήσετε αλλά και να δώσετε ορισμένες εξηγήσεις. Ο Δίας ευνοεί τις τολμηρές και ευθείες κινήσεις. Αναζητήστε την ευθύνη για την ανατροπή μίας ευτυχισμένης σχέσης και στις δύο πλευρές. Δεν υπάρχει λόγος να δίνετε ελαφρυντικά μόνο στη μία πλευρά.

Σκορπιός Η επικοινωνία σας με τον περίγυρό σας βελτιώνεται θεαματικά, πράγμα που σας ευνοεί αφάνταστα, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό σας κύκλο. Έχετε να κερδίσετε πολλά με την ευγένεια. Θετικά τα πρώτα σημάδια από ένα τολμηρό σας εγχείρημα (κατά πάσα πιθανότητα επαγγελματικό). Μη ζητάτε βοήθεια που δεν χρειάζεστε.

Τοξότης Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κυνηγήσετε μια δουλειά που έχει τα φόντα να σας απογειώσει. Αν χρειαστεί, επιστρατεύστε το ανταγωνιστικό σας πνεύμα και δείξτε το αυστηρό σας πρόσωπο σε όσους σας απειλούν. Το ερωτικό φλερτ γίνεται πιο ρομαντικό από ποτέ, και κάπως έτσι θα πρέπει να συνεχιστεί. Μην αφήσετε την ατμόσφαιρα να παρακμάσει.

Αιγόκερως Μία νέα γνωριμία σας δημιουργεί αμφιβολίες σχετικά με κάποια πρόσφατη επαγγελματική σας επιλογή. Μην τρομάζετε, Αιγόκεροι, τα πάντα έχουν περιθώριο να αλλάξουν, αρκεί να το θέλετε πραγματικά. Δώστε περισσότερες ευκαιρίες στους Διδύμους και τους Αιγόκερους να σας αποδείξουν ότι ενδιαφέρονται για σας. Ευτυχώς, η Αφροδίτη σας κάνει πιο διαλλακτικούς με τους γύρω σας.

Υδροχόος Η ξαφνική σας επιτυχία τρομάζει και εκπλήσσει κάποιους, που τώρα θα αλλάξουν εντελώς τη στάση τους απέναντί σας. Παραμείνετε ψύχραιμοι και μη βιαστείτε να υπερεκτιμήσετε ή να ξεγράψετε τον κόσμο που σας περιβάλλει. Μία πρώτη κίνηση είναι αρκετή για να βελτιώσει την αισθηματική σας ζωή. Δεν είναι ανάγκη να γίνουν τα πάντα κατευθείαν.

Ιχθύς Η τέχνη είναι η μόνη που έχει την απαραίτητη δύναμη, για να σας εμψυχώσει σήμερα. Μην υποτιμάτε την επίδρασή της στη ζωή σας – δώστε της μια ευκαιρία παραπάνω. Οι Ζυγοί σας σπρώχνουν σε μία νέα συνήθεια/ απόλαυση. Σταθερά τα ερωτικά σας, μετά από μια περίοδο με συνεχείς αλλαγές και εντάσεις. Απολαύστε την ηρεμία, χωρίς να την υπονομεύετε.

Πηγή: www.lifo.gr

The post Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα