Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής

Κριός Το πρόγραμμά σας είναι ιδιαίτερα φορτωμένο σήμερα, αλλά με τους κατάλληλους χειρισμούς θα καταφέρετε να ομαλοποιήσετε την κατάσταση και να προσαρμόσετε τα επαγγελματικά σας δεδομένα στις δικές σας ανάγκες. Προσοχή στο φλερτ των Αιγόκερων, γιατί δεν είναι όσο αγνό φαίνεται. Πίσω από την προσέγγισή τους κρύβονται αρκετές σκοπιμότητες, που θα φανούν αργότερα.

Διαβάστε τα ζώδια της Παρασκευής και μάθετε όλα
όσα σας αφορούν

Ταύρος Μην πετάξετε στα σκουπίδια μια ευκαιρία που ξεπρόβαλε από το πουθενά και σας υπόσχεται πολλά, γιατί θα το μετανιώσετε. Όσο έντονες κι αν είναι οι δυσκολίες που βιώνετε τώρα, τα πράγματα θα καλυτερεύσουν σύντομα (ειδικά στον τομέα των επαγγελματικών). Πρόοδος στα οικονομικά σας. Επιτέλους καταλαβαίνετε ποιες σπατάλες πρέπει να κόψετε.

Δίδυμος Μία νέα γνωριμία σας βάζει σε καχύποπτες σκέψεις που σχετίζονται κυρίως με τις ερωτικές σας επιλογές. Αφήστε τον εαυτό σας να διερευνήσει όλα τα ενδεχόμενα και κρατήστε το μυαλό σας ανοιχτό, ό, τι κι αν σας λένε οι γύρω σας. Ο Κρόνος δίνει ώθηση στα επαγγελματικά σας, βγάζοντάς σας από τη βαρετή στασιμότητα των τελευταίων ημερών.

Καρκίνος Μία μεγάλη αλλαγή στο οικογενειακό σας περιβάλλον θα σας απαλλάξει από ένα ψυχολογικό βάρος που σας ταλαιπωρεί εδώ και πολύ καιρό. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την παρούσα κατάσταση ως έχει, για όσο μπορείτε. Θετικές οι εξελίξεις στα οικονομικά σας. Οι συμβουλές των Κριών και των Τοξοτών μόνο καλό μπορούν να σας κάνουν.

Λέων Ένα βλέμμα μπορεί σήμερα να έχει πολύ μεγαλύτερη βαρύτητα από οποιαδήποτε πράξη ή δήλωση. Ερμηνεύστε κάθε σημάδι που πέφτει στον δρόμο σας χρησιμοποιώντας περισσότερο το ένστικτο και λιγότερο τη λογική. Υπομονή συνιστάται στα της δουλειάς. Η αλλαγή που επιθυμείτε, θα συμβεί, αλλά όχι κατευθείαν. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βιάζεστε.

Παρθένος Μόνο εσείς μπορείτε να αποφασίσετε τι είναι αυτό που έχετε ανάγκη στον χώρο των ερωτικών σας. Θεμιτή η βοήθεια των κολλητών και των γνωστών σας, αλλά στην πραγματικότητα κανείς δεν είναι σε θέση να σας δώσει τη λύση που θέλετε. Προσοχή στις υπόγειες κινήσεις συνεργατών στον επαγγελματικό τομέα. Θα παιχτούν πολλά εκεί.

Ζυγός Η εικόνα που έχετε για έναν στενό φίλο ή συνεργάτη, καλώς ή κακώς δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Ξεχάστε όσα ξέρατε και προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα πιο αντικειμενικά. Η Αφροδίτη σας βοηθάει να κάνετε ένα σημαντικό ξεκαθάρισμα στον αισθηματικό τομέα, βάζοντας τον καθένα στη θέση που του πρέπει.

Σκορπιός Οι υποψίες σας πως κάτι δεν πάει καλά στη σχέση σας, δεν είναι καθόλου παράλογες. Οι παραινέσεις των φίλων σας κάπου εδώ περιττεύουν. Ακολουθήστε το ένστικτό σας για να λύσετε το αίνιγμα που προέκυψε ξαφνικά. Σε πολύ καλή φάση τα οικονομικά σας και γενικά κάθε τεχνικό ζήτημα που σας αφορά άμεσα ή έμμεσα.

Τοξότης Μην παίρνετε τα πάντα στα σοβαρά, Τοξότες, γιατί, ειδικά σήμερα, πολλά λέγονται για πλάκα ή χωρίς ιδιαίτερη σκέψη. Εστιάστε στην πρόθεση των ατόμων που συναναστρέφεστε, και όχι τόσο στα λόγια τους. Ο Δίας ενισχύει το φρόνημά σας και σας βοηθάει να διευθετήσετε μία επαγγελματική διαφωνία με τον πιο ευνοϊκό για το συμφέρον σας τρόπο.

Αιγόκερως Καλό θα ήταν σήμερα να επιμείνετε σε ένα θέμα στο οποίο ξέρετε ότι έχετε δίκιο, όσο έντονες κι αν είναι οι προσπάθειες των άλλων να σας πείσουν για το αντίθετο. Θα σας πάρει λίγο χρόνο παραπάνω, αλλά στο τέλος θα βγείτε νικητές. Δώστε στον/στη σύντροφό σας αυτό που χρειάζεται από εσάς, χωρίς εκπτώσεις. Θα σας το ανταποδώσει οπωσδήποτε.

Υδροχόος Ο Ερμής προκαλεί αρκετή σύγχυση στον τομέα των αισθηματικών σας, αλλά δεν είναι τώρα η ώρα να πάρετε μεγάλες αποφάσεις και να το παίξετε γενναίοι. Αφήστε την κατάσταση να ξεκαθαρίσει μόνη της και αναλαμβάνετε δράση αργότερα. Σε καλή φάση τα επαγγελματικά σας. Μείνετε πιστοί και σταθεροί στις θέσεις σας και όλα θα κυλήσουν ομαλά.

Ιχθύς Η εικόνα που βγάζετε προς τα έξω θα παίξει σήμερα καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη των εργασιακών σας. Προσπαθήστε να φανείτε συνεργάσιμοι και φιλικοί, ακόμα κι αν αυτή τη στιγμή τα αισθήματά σας είναι εντελώς διαφορετικά. Προσοχή στις πληροφορίες που μοιράζεστε με τους άλλους. Δεν χρειάζεται να αποκαλύπτετε όλα σας τα χαρτιά σε ξένους.

Πηγή: www.lifo.gr

The post Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα