Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής

Κριός

Μην αφήνετε τον αυθορμητισμό και την υπερβολή του ερωτικού σας συντρόφου να σας παρασύρουν σε μονοπάτια με αβέβαιη κατάληξη. Σήμερα πρέπει να μείνετε πιστοί στις αρχές σας. Προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας, ειδικά αν έχετε βάλει στο μάτι μία συγκεκριμένη αγορά. Μείνετε εντός των πλαισίων της λογικής σας.

Ταύρος

Αλλαγές σας περιμένουν σε ένα τεχνικό ζήτημα της δουλειάς. Μην απορρίψετε μια καινούργια ιδέα χωρίς πρώτα να την έχετε ακούσει και επεξεργαστεί λεπτομερώς. Η Αφροδίτη φέρνει άνοδο στα ερωτικά σας, ηρεμώντας τα πνεύματα, μετά από ένα διάστημα ταραχών.

Δοκιμάστε να προωθήσετε το συμφέρον σας με έμμεσο και διπλωματικό τρόπο.

Δίδυμος

Δεν είναι δυνατόν να προβλέψετε τις αντιδράσεις του κύκλου σας σε ένα αμφιλεγόμενο θέμα, γι’ αυτό καλύτερα να αποβάλετε το άγχος σας και να κάνετε ό, τι κάνετε χωρίς τύψεις. Έντονες συγκινήσεις αναμένονται στο πλαίσιο της ερωτικής σας σχέσης. Διαχειριστείτε τες όσο πιο ψύχραιμα γίνεται, γιατί η επιπολαιότητα εγκυμονεί κινδύνους.

Καρκίνος

Στην παρούσα φάση, όσο πιο γρήγορα βγείτε από μία σχέση που σας τυραννά (ερωτική ή πλατωνική) τόσο το καλύτερο. Μην ταλαιπωρείτε τον εαυτό σας απλώς για να μην κακοχαρακτηριστείτε από ορισμένους. Προσοχή στην προσέγγιση των Σκορπιών, ειδικά αν αυτή έχει ερωτικό χαρακτήρα. Μπορούν να σας παραπλανήσουν ευκολότερα απ’ όσο φαντάζεστε.

Λέων

Αφήστε το παρελθόν ήσυχο – δεν υπάρχει λόγος να το ανακινείτε κάθε τόσο. Σήμερα δέχεστε το κατάλληλο ερέθισμα για να πάτε μπροστά και να εστιάσετε στις σχέσεις που δημιουργούνται τώρα. Μία διαφωνία αποδεικνύεται πολύ πιο εποικοδομητική απ’ ό, τι είχατε προβλέψει. Μη φοβηθείτε να εκφραστείτε ευθέως στα άτομα που μετράνε.

Παρθένος

Σήμερα το κουτσομπολιό που συμβαίνει γύρω σας, προσλαμβάνει μεγάλες διαστάσεις και σας αφορά άμεσα. Μην αφήσετε τα διάφορα ψεύδη να σας επηρεάσουν – ό, τι κάνετε, το κάνετε μόνο για τον εαυτό σας. Η Αφροδίτη ευνοεί τα παράτολμα φλερτ είτε γίνονται από εσάς είτε προς εσάς. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Ζυγός

Το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά σας πλημμυρίζει με αντιφάσεις, κι αυτό σίγουρα θα σας προκαλέσει αρκετό εκνευρισμό. Δώστε χρόνο στην κατάσταση να ωριμάσει, αλλά όχι απεριόριστο. Θετικά τα πρώτα σημάδια από μία καινούργια επαγγελματική σχέση. Δείξτε με κάθε κόστος τις ικανότητες και τα ταλέντα σας σ’ αυτούς που πρέπει.

Σκορπιός

Αυτό που χρειάζεστε σήμερα, είναι η συμβουλή ενός καλού φίλου, γιατί απ’ ό, τι φαίνεται, είστε πολύ μπερδεμένοι για να πάρετε αποφάσεις μόνοι σας. Δείξτε εμπιστοσύνη στους Υδροχόους. Αν έχετε παιδιά, είναι καλή μέρα να τα συμφιλιώσετε με κάποια καινούργια ιδέα. Δείξτε υπομονή με τα πρόσωπα μικρότερης ηλικίας.

Τοξότης

Η διπλωματία σήμερα είναι το παν, όχι μόνο στον εργασιακό τομέα, αλλά και σ’ εκείνο των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Όσα δίκια κι αν έχετε, προωθήστε τις απόψεις σας με τρόπο, αν θέλετε να γίνουν αποδεκτές. Σταθερά τα ερωτικά σας, χωρίς τρομερές ανακατατάξεις. Σε κάθε περίπτωση, θωρακίστε ό, τι χτίσατε με κόπο.

Αιγόκερως

Το κλίμα ανασφάλειας που μέχρι πρότινος επικρατούσε στη δουλειά σας, επιτέλους φτάνει στο τέλος του. Ένα πρόσωπο εξουσίας σας δίνει τη δυνατότητα να εδραιωθείτε με τον τρόπο που πρέπει. Αλλάξτε τακτική σε ένα ερωτικό ζήτημα, αν θέλετε να παράξετε άμεσα αποτελέσματα. Η αδιαφορία, απ’ ό, τι φαίνεται, δεν πιάνει.

Υδροχόος

Ο Άρης φέρνει δυσάρεστες εξελίξεις στα εργασιακά σας, μαζί με έντονα αρνητική ψυχολογία. Οι γνωριμίες σας όμως είναι εκείνες που μπορούν να σας βγάλουν από τη δεινή θέση. Εκμεταλλευτείτε τες άμεσα. Σε καλή φάση ένα ερωτικό ειδύλλιο που ξεκίνησε χωρίς πολλές προοπτικές. Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα – γιατί δεν θα ευσταθούν.

Ιχθύς

Οι κλασικές σας συμμαχίες ανατρέπονται τώρα, γεγονός που σας εξωθεί σε ενέργειες που μέχρι πριν λίγο θα απορρίπτατε κατηγορηματικά. Ακολουθήστε το ένστικτό σας – όσο παράξενες κι αν μοιάζουν οι επιταγές του. Η ερωτική σας χημεία με Κριούς και Παρθένους φτάνει σήμερα στο peak της. Μην αποκλείετε ενδεχόμενα από συντηρητισμό.

Πηγή: www.lifo.gr

The post Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα