Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής

Κριός

Ερευνήστε προσεκτικά μία κατάσταση που μοιάζει υπερβολικά καλή για να ΄ναι αληθινή. Το ένστικτό σας δεν μπορεί να κάνει λάθος – αποφύγετε τα βιαστικά συμπεράσματα, σ’ αυτή τη φάση. Άνοδος σε ένα οικονομικό ζήτημα που σας προβλημάτισε έντονα τις προηγούμενες μέρες. Ετοιμαστείτε για μία σημαντική αλλαγή στον επαγγελματικό σας τομέα.

Ταύρος

Προσοχή, Ταύροι, όποιος λέει μεγάλα λόγια με ευκολία, συνήθως ούτε τα μισά δεν εννοεί. Κρατήστε τις επιφυλάξεις σας και προστατεύστε τον εαυτό σας από μία μεγάλη απογοήτευση. Η επικοινωνία είναι το άλφα και το ωμέγα στη σχέση σας με

τους συναδέλφους. Παραμερίστε προσωπικές διαφορές και εστιάστε στον κοινό σας παρονομαστή.

Δίδυμος

Θωρακίστε τα αδύναμα σημεία σας, ώστε να σταματήσουν να βρίσκουν στόχο τα άτομα που ζηλεύουν αυτό που έχετε. Είναι στο χέρι σας να προστατευτείτε απ’ τις διάφορες κακοτοπιές που σας περιστοιχίζουν. Η Αφροδίτη φέρνει ραγδαία άνοδο στα ερωτικά σας, που σχετίζεται κυρίως με το φλερτ και την προσέγγιση.

Καρκίνος

Η λύση στο πρόβλημα ενός φίλου βρίσκεται στα χέρια σας. Όσο κι αν συγκρούονται τα συμφέροντά σας, βοηθήστε τον, και να είστε σίγουροι πως θα πράξει το ίδιο όταν τον χρειαστείτε κι εσείς. Ηρεμία στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Αφήστε τα μεγάλα ανοίγματα για κάποια άλλη στιγμή, που θα έχετε περισσότερη ρέντα.

Λέων

Ο Δίας προκαλεί προστριβές στο εργασιακό σας περιβάλλον, που μάλλον μαρτυρούν ένα βαθύτερο πρόβλημα στις σχέσεις σας με κάποια άτομα εξουσίας. Κάντε κάτι για να εξαλειφθούν, προτού να είναι αργά. Σε πρώτο πλάνο η σχέση σας με την οικογένεια. Μην την απομακρύνετε απ’ τη ζωή σας – τη χρειάζεστε και σας χρειάζεται πολύ.

Παρθένος

Απότομες αλλαγές στην ψυχολογία σας σήμερα, που έχουν να κάνουν με μερικές καινούργιες γνωριμίες. Αφήστε τις πόρτες σας ανοιχτές για όποιον θέλει να τις διαβεί – μην είστε προκατειλημμένοι απέναντι σε κόσμο που δεν γνωρίζετε. Ένας χρόνιος επαγγελματικός στόχος έρχεται αρκετά κοντά σας. Κάντε ό, τι μπορείτε για να τον πετύχετε.

Ζυγός

Το άγχος απειλεί να καταστρέψει μία σημαντική ερωτική κατάκτηση, αλλά δεν πρέπει να του επιτρέψετε να το πετύχει. Πιστέψτε παραπάνω στον εαυτό σας και εκμεταλλευτείτε κάθε πρακτικό εφόδιο που σας χαρίζει ο Άρης. Ήρεμες οι εξελίξεις των επαγγελματικών και φιλικών σας σχέσεων. Προσπαθήστε να δείτε με συγκατάβαση τα προβλήματα των πολύ δικών σας προσώπων.

Σκορπιός

Οι σχέσεις σας με τα πρόσωπα μικρότερης ηλικίας θα διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη των πραγμάτων σήμερα. Χρησιμοποιήστε την εμπειρία σας για να βοηθήσετε και να βοηθηθείτε σε συναισθηματικό επίπεδο. Απαλλαχθείτε από την παρουσία προσώπων που σας κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό. Μη δώσετε άλλο χρόνο σε άτομα που δεν τον αξίζουν.

Τοξότης

Μην γυρίζετε την πλάτη σε ό, τι δεν καταλαβαίνετε πλήρως. Σύντομα θα έρθει η στιγμή που μερικές πράξεις και κουβέντες θα βγάζουν περισσότερο νόημα απ’ ό, τι βγάζουν τώρα. Οι Δίδυμοι και οι Καρκίνοι σας προσεγγίζουν με υπερβολική θέρμη, γεγονός που θα σας φέρει σε δύσκολη θέση. Προσπαθήστε να κρατήσετε ισορροπίες.

Αιγόκερως

Ένα ειδύλλιο εξελίσσεται με γρηγορότερους ρυθμούς απ’ ό, τι είχατε φανταστεί, και όλα δείχνουν ότι θα πέσετε στα βαθιά σχετικά απροετοίμαστοι. Καιρός, όμως να πάρετε μερικά ρίσκα για να ξεφύγετε απ’ το τέλμα σας. Θετικές οι εξελίξεις των επαγγελματικών σας τώρα – επιτέλους ο κόπος σας αναγνωρίζεται και μια νέα πόρτα ανοίγει για σας.

Υδροχόος

Σκεφτείτε προσεκτικά και συμβουλευτείτε όσο περισσότερα άτομα μπορείτε, πριν πάρετε μία απόφαση που θα αλλάξει άρδην την καθημερινότητά σας. Μην αφήσετε τα ακραία συναισθήματα να θολώσουν την κρίση σας. Οι Καρκίνοι σας παρέχουν σήμερα τις πιο καίριες συμβουλές. Ακολουθήστε τες κατά πόδας και θα βγείτε κερδισμένοι. Προσοχή στους αριθμούς που εμφανίζονται μπροστά σας.

Ιχθύς

Τα πράγματα δεν είναι άσπρα ή μαύρα στο πεδίο των φιλικών σας σχέσεων. Εξετάστε τις ενδιάμεσες αποχρώσεις και κάντε μία προσπάθεια να δείτε με επιείκεια εκείνους που σας έκαναν να θυμώσετε λίγο καιρό πριν. Μία ερωτική κρούση αναπτερώνει το ηθικό σας και σας γεμίζει με όρεξη για κάτι καινούργιο. Βάλτε τα δυνατά σας.

Πηγή: www.lifo.gr

The post Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα