Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής

Κριός Πρέπει κάτι να κάνετε για να σταθεροποιήσετε τα ερωτικά σας σήμερα και η αρχή πρέπει να γίνει από μέσα σας. Ευτυχώς, ο Δίας σας βοηθάει να απαλλαχθείτε από την ανασφάλειά σας και να συγκεντρωθείτε σε όσα έχουν αξία και νόημα. Μην βιαστείτε να απορρίψετε μία τολμηρή επαγγελματική πρόταση. Ένας πειραματισμός είναι απαραίτητος σ’ αυτή τη φάση.

Διαβάστε τα ζώδια της ημέρας και μάθετε όλα όσα σας αφορούν

Ταύρος Ο δρόμος για να γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους είναι ορθάνοιχτος, αλλά θα

πρέπει πρώτα να λύσετε ορισμένες εκκρεμότητες που σας κρατούν πρακτικά και συναισθηματικά δέσμιους του παρελθόντος. Εμπιστευτείτε τους Κριούς του στενού σας κύκλου, γιατί βλέπουν τα πράγματα πιο αντικειμενικά απ’ ό, τι εσείς. Κάντε λίγη υπομονή και η κρίση σας θα ξεθολώσει.

Δίδυμος Η συγκυρία σας βοηθάει να εμβαθύνετε στις ήδη υπάρχουσες φιλικές σας σχέσεις και να τις καλλιεργήσετε όσο πρέπει, προκειμένου να εξελιχθείτε πνευματικά και να ξεφύγετε από το τέλμα των τελευταίων ημερών. Μην κυνηγήσετε τίποτα στον επαγγελματικό τομέα, αν δεν είστε σίγουροι γι’ αυτό που πάτε να κάνετε. Πάρτε επιτέλους τον εαυτό σας στα σοβαρά.

Καρκίνος Η επικοινωνία δεν είναι το δυνατό σας χαρτί σήμερα, καθώς ο Ερμής προκαλεί σύγχυση και αρκετές παρεξηγήσεις ανάμεσα σε σας και τα πρόσωπα που συναναστρέφεστε. Αναβάλετε τις σημαντικές συζητήσεις για κάποια άλλη στιγμή. Άνοδος στα οικονομικά σας. Κάντε τώρα μία επένδυση ή κάποια αγορά που ‘χετε βάλει στο μάτι εδώ και καιρό.

Λέων Προσοχή στο υπόγειο φλερτ, Λέοντες, ειδικά αν είστε εσείς οι αποδέκτες του. Κάποια άτομα του περιβάλλοντός σας προσπαθούν να παίξουν όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα για τους ίδιους, αλλά εσείς θα πρέπει να ακολουθήσετε τον δρόμο της ευθύτητας. Σε καλή φάση τα επαγγελματικά σας, παρ’ όλο που οι διαπροσωπικές συγκρούσεις ενδέχεται να προκαλέσουν μικροπροβλήματα.

Παρθένος Επιτέλους απαλλάσσεστε από ένα ασήκωτο ψυχικό βάρος και αρχίζετε πάλι να βλέπετε τα πράγματα χωρίς την υπερβολική πίεση του τελευταίου διαστήματος. Στραφείτε στους Αιγόκερους και τους Υδροχόους – είναι οι μόνοι που μπορούν να σας χαράξουν τη σωστή πορεία. Προσοχή στις συναλλαγές με τα άτομα που δεν γνωρίζετε πολύ καλά. Κρατήστε τα δυνατά χαρτιά σας κρυφά.

Ζυγός Ο εκνευρισμός δεν θα σας αφήσει λεπτό σήμερα, αλλά τουλάχιστον θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από κάποιες αυταπάτες και να δείτε μερικά αμφιλεγόμενα άτομα όπως πραγματικά είναι. Καιρός να μπουν μερικοί οριστικά στη θέση τους. Ο Κρόνος σας φέρνει νέες επαγγελματικές ευκαιρίες, αλλά καλά θα κάνετε να τις συζητήσετε πρώτα με τα κατάλληλα πρόσωπα.

Σκορπιός Μην ενδώσετε στις πιέσεις ενός κοντινού σας προσώπου, αν δεν είστε σίγουροι ότι η κατάσταση στην οποία θα μπείτε, σας ευχαριστεί πλήρως. Αυτή τη φορά, οφείλετε να πάρετε τα ερωτικά σας στα σοβαρά. Προσοχή στις κρούσεις των Τοξοτών, ειδικά αν σχετίζονται με θέματα δουλειάς. Έχουν τον τρόπο τους να σας τουμπάρουν.

Τοξότης Η σχέση σας με έναν πρώην θα παίξει καθοριστικό ρόλο τώρα στη διαμόρφωση της ψυχολογίας σας, αλλά δεν πρέπει να την αφήσετε να σας γυρίσει σε μία κατάσταση που έχετε αποκηρύξει οριστικά. Μείνετε κοντά στην οικογένεια – έχει να σας προσφέρει πολλά σε πρακτικό επίπεδο. Αν χρειαστεί, κάντε τα στραβά μάτια σε ένα προβληματικό ζήτημα.

Αιγόκερως Δώστε βάση στις συμβουλές των μεγαλύτερων σε ηλικία προσώπων, ακόμα κι αν δεν έχετε και την καλύτερη σχέση μαζί τους. Ο γρίφος που σας απασχολεί τώρα, δεν είναι κάτι που μπορείτε να λύσετε ολομόναχοι. Η Αφροδίτη ηρεμεί τα πνεύματα ανάμεσα σε σας και τον/τη σύντροφο, δίνοντας ακόμη μια ευκαιρία σ’ αυτή την ταραχώδη σχέση.

Υδροχόος Πάρτε τα πράγματα στα χέρια σας, ανεξάρτητα απ’ το αν έχετε κατά νου κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο. Αρκετά αφήσατε την τύχη των ερωτικών σας στην πρωτοβουλία των άλλων, σχετικών ή μη. Η κυκλοθυμία σας θα ταλαιπωρήσει λιγάκι εσάς και τους γύρω σας, αλλά με λίγη προσπάθεια θα καταφέρετε να την καταστείλετε.

Ιχθύς Δεν χρειάζεται να δεσμευτείτε από τώρα σε μία ερωτική κατάσταση για την οποία δεν είστε απολύτως σίγουροι. Αφήστε τον εαυτό σας να παίξει και να διασκεδάσει, μέχρι να κατασταλάξει με τους ρυθμούς του. Σε πολύ καλή φάση οι σχέσεις σας με Κριούς και Λέοντες. Καλλιεργήστε τες όσο γίνεται, ειδικά αν σχετίζεστε μαζί τους επαγγελματικά.

Πηγή: www.lifo.gr

The post Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα