Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας

Κριός Μία ατυχία θα σας ρίξει την ψυχολογία απότομα, αλλά δεν πρέπει να την αφήσετε να καθορίσει την ατζέντα της ημέρας. Μείνετε πιστοί σε ένα σχέδιο που έχετε οργανώσει από καιρό και μη λυπηθείτε τον εαυτό σας στην πρώτη δυσκολία. Άνοδος στα οικονομικά σας, που σας βοηθάει να λύσετε ένα πρακτικό πρόβλημα.

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρα και μάθετε όλα όσα σας αφορούν

Ταύρος Διατηρήστε την αξιοπρέπεια και τα standards σας ανέπαφα, παρά τις προσπάθειες μερικών να σας φτάσουν στα άκρα. Η αυτοσυγκράτησή σας θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη των πραγμάτων σήμερα. Προσοχή

στα ερωτικά ειδύλλια που προκύπτουν απ’ το πουθενά. Μην δίνεστε άνευ όρων σε άτομα που δεν γνωρίζετε πολύ καλά.

Δίδυμος Η Αφροδίτη σας κάνει σήμερα πιο ρομαντικούς απ’ ό, τι συνήθως, προτρέποντάς σας να αδράξετε μία ερωτική ευκαιρία που υπό άλλες συνθήκες θα αφήνατε να περάσει. Εμπιστευτείτε τους Ζυγούς του κύκλου σας, γιατί, όπως όλα δείχνουν, θέλουν μόνο το καλό σας. Μη διστάσετε να τους συμβουλευτείτε, αν βλέπετε ότι δεν βρίσκετε τις λύσεις που θέλετε, μόνοι σας.

Καρκίνος Σπάστε με κάθε διαθέσιμο τρόπο τη ρουτίνα σας, και θα βγείτε κερδισμένοι. Δεν υπάρχει λόγος να περιμένετε από κάποιον άλλο να σας βγάλει απ’ την στασιμότητα – κυνηγήστε μόνοι σας την αλλαγή που ζητάτε. Σε καλή φάση τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Μη διστάσετε να αναλάβετε μια καινούργια αρμοδιότητα.

Λέων Μία τυχαία ήττα δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι χάσατε ολόκληρο τον πόλεμο. Ανασυγκροτηθείτε άμεσα (ειδικά αν δεχτήκατε πλήγμα στα ερωτικά) και θέστε καινούργιους στόχους όσο ακόμα έχετε καιρό. Δώστε τη βοήθειά σας σε έναν στενό φίλο που δείχνει να τη χρειάζεται. Θα ανταμειφθείτε όταν οι συνθήκες είναι κατάλληλες.

Παρθένος Μία σύγκρουση στο πλαίσιο της οικογένειας θα αναδείξει ένα πρόβλημα που αγνοούσατε μέχρι πολύ πρόσφατα. Μην το αφήσετε στην τύχη – πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας και διευθετήστε την άμεσα. Προσοχή στις επαφές σας με Τοξότες, ειδικά αν υπάρχει ερωτικό κλίμα μεταξύ σας. Θέλουν από σας κάτι που δεν παραδέχονται.

Ζυγός Αλλαγή πλεύσης σε ένα ζήτημα επαγγελματικής στρατηγικής. Μην κολλάτε σε τακτικές που δεν απέδωσαν καρπούς, γιατί μόνο εσείς θα βγείτε ζημιωμένοι. Ακολουθήστε τις επιταγές του ενστίκτου σας. Νέες γνωριμίες σας περιμένουν σήμερα, που αναμένεται να δώσουν αέρα ανανέωσης στα ερωτικά σας. Αντιμετωπίστε με καλοπροαίρετη διάθεση τα πρόσωπα που μπαίνουν τώρα στη ζωή σας.

Σκορπιός Ο Ερμής προκαλεί σύγχυση στα πρακτικά ζητήματα που σας απασχολούν, καθιστώντας (τουλάχιστον προς το παρόν) αδύνατη την επίλυσή τους. Καταπιαστείτε με κάτι άλλο και αποφύγετε τις αποφάσεις που ενδέχεται να σας εκθέσουν στη συνέχεια. Σε τροχιά ανόδου τα οικονομικά σας (χωρίς αυτό να σημαίνει πως σας συμφέρει να προβείτε σε παράτολμα ανοίγματα).

Τοξότης Ένα μήνυμα ή μία είδηση που δεν περιμένετε, θα αλλάξουν άρδην τη διάθεσή σας αλλά και τις προτεραιότητές σας. Μην κολλάτε σε απόλυτες απόψεις χωρίς να λάβετε υπόψιν όλα τα δεδομένα. Η χημεία σας με Αιγόκερους και Καρκίνους είναι αρκετά εκρηκτική σήμερα. Προσοχή στον τρόπο που διαχειρίζεστε τη σχέση σας.

Αιγόκερως Το φλερτ θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση των ισορροπιών σήμερα, γι’ αυτό και θα πρέπει να το χειριστείτε με μεγαλύτερη σύνεση απ’ ό, τι συνήθως. Ένα βλέμμα ή μία κουβέντα μπορεί να επηρεάσουν εσάς και αυτούς που σας περιστοιχίζουν με εντελώς απροσδόκητο τρόπο. Ο Κρόνος βελτιώνει θεαματικά τις συνθήκες εργασίας σας.

Υδροχόος Αρκετά περιμένατε για να κάνετε την μεγάλη κίνηση στον τομέα των ερωτικών. Ή τώρα ή ποτέ, Υδροχόοι. Η Αφροδίτη σας βοηθάει να αψηφήσετε τον κίνδυνο και να πέσετε με τα μούτρα στη δράση. Σταθερά τα επαγγελματικά σας. Κρατηθείτε μακριά από τις διάφορες εντάσεις και μην ρίξετε λάδι στη φωτιά χωρίς λόγο.

Ιχθύς Η μέρα ξεκινάει με ένα περίεργο ερωτικό αίνιγμα, το οποίο στην πορεία θα σας απασχολήσει έντονα. Όσο περνάει απ’ το χέρι σας, μην αφήσετε τίποτα αναπάντητο, ειδικά αν από αυτό εξαρτάται το συναισθηματικό σας συμφέρον. Ηρεμία στις οικογενειακές και φιλικές σας σχέσεις. Όλοι έχουν το κουμπί τους – βρείτε το και χειριστείτε τους βάσει αυτού.

Πηγή: www.lifo.gr

The post Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα