Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας

Κριός Οι αντιφατικές κινήσεις ενός προσώπου που σας έλκει ερωτικά, έχουν αρχίσει να σας κουράζουν και να σας μπερδεύουν. Καιρός να ζητήσετε ξεκάθαρες εξηγήσεις, για να διαμορφώσετε κι εσείς την τακτική σας. Ηρεμία στα επαγγελματικά σας. Επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που σας δίνονται, χωρίς να αμφισβητείτε τις προθέσεις εκείνων που σας τις δίνουν.

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας και μάθετε όλα όσα σας αφορούν

Ταύρος Μην πείτε ναι σε προτάσεις και προκλήσεις για τις οποίες δεν είστε σίγουροι. Δώστε στον

εαυτό σας όσο χρόνο χρειάζεται για να κατασταλάξει, και μην παρασύρεστε από την επιπολαιότητα των άλλων. Η Αφροδίτη επιδρά ευνοϊκά στα αισθηματικά σας, χαρίζοντάς σας μπόλικες αφορμές για να κατοχυρώσετε την αγάπη ενός σημαντικού ατόμου.

Δίδυμος Οι εντάσεις είναι κάτι που με μεγάλη δυσκολία θα αποφύγετε σήμερα, γι’ αυτό τουλάχιστον φροντίστε να τις διοχετεύσετε προς την κατεύθυνση που σας συμφέρει. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να προωθήσετε ένα επαγγελματικό σας αίτημα. Οι Σκορπιοί έχουν πολλά να σας δώσουν τώρα – δώστε τους την ευκαιρία να εκφραστούν ελεύθερα.

Καρκίνος Μη διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθεια ενός προσώπου που ξέρετε ότι μπορεί να σηματοδοτήσει την επαγγελματική σας επιτυχία. Δεν μπορείτε να τα καταφέρετε όλα ολομόναχοι, όσο κι αν το θέλετε. Άνοδος στα οικονομικά σας, γεγονός που οφείλεται κυρίως στην επίδραση του Κρόνου. Ασχοληθείτε εντονότερα με θέματα οργάνωσης και δεν θα βγείτε χαμένοι.

Λέων Μην κρατάτε αρνητικά συναισθήματα μέσα σας, όσο κι αν φοβάστε να τα εκδηλώσετε. Είναι σημαντικό να ξεσπάσετε τώρα, για να μη μετανιώσετε στη συνέχεια, που μείνατε αδρανείς την πιο ακατάλληλη στιγμή. Προσοχή στις επαγγελματικές ανακατατάξεις. Υπερασπιστείτε τη θέση σας και μη χαριστείτε σε κανέναν. Οι Υδροχόοι σας βοηθούν να ξεχωρίσετε.

Παρθένος Αλλαγές σας περιμένουν στο επαγγελματικό πεδίο, που δεν σχετίζονται απαραίτητα με τις δικές σας αρμοδιότητες. Μην μπερδεύετε τις συναδελφικές με τις πιο προσωπικές σας σχέσεις, γιατι θα βγείτε ζημιωμένοι σε πρακτικό επίπεδο. Σε καλή φάση τα οικονομικά σας. Ανταποδώστε τις ευεργεσίες ενός πολύ κοντινού σας προσώπου, όσο πιο γρήγορα μπορείτε.

Ζυγός Ένα τεχνικό πρόβλημα θα σας δημιουργήσει ασυνήθιστο στρες, αλλά σύντομα θα βρείτε τον κατάλληλο τρόπο να υπερβείτε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε. Εμπιστευτείτε τους Αιγόκερους που σας προσφέρουν τη βοήθειά τους. Αλλαγή κλίματος στα ερωτικά. Η Αφροδίτη σας βοηθάει να προσπεράσετε μία διαφωνία που σας είχε επηρεάσει περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε.

Σκορπιός Η συγκυρία σας καλεί να δραπετεύσετε από την καθημερινότητά σας και να ασχοληθείτε με κάτι καινούργιο, που δεν έχει σχέση με ό, τι καταπιάνεστε συνήθως. Εκμεταλλευτείτε κάθε αφορμή για καινοτομία. Η σχέση σας με ένα πρόσωπο μεγαλύτερο σε ηλικία (μπορεί να είναι και γονιός) θα επηρεάσει τη διάθεσή σας καθοριστικά.

Τοξότης Η αρχική άρνηση ενός προσώπου μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε συγκατάβαση, αν αξιοποιήσετε σωστά την επιδραστικότητά σας. Η Αφροδίτη σας κάνει ακαταμάχητα ελκυστικούς τώρα – εκμεταλλευτείτε το. Σταθερά τα επαγγελματικά σας, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Επιμείνετε σε έναν δύσκολο στόχο και θα ανταμειφθείτε σύντομα. Ο ανταγωνισμός σ’ αυτή τη φάση είναι μηδαμινός.

Αιγόκερως Μην αφήσετε μια τυχαία ήττα να σας αποθαρρύνει. Το γεγονός ότι χάσατε μία μάχη δεν σημαίνει ότι θα χάσετε και ολόκληρο τον πόλεμο (ειδικά αν πρόκειται για τα ερωτικά σας). Ανασυγκροτηθείτε άμεσα. Η Σελήνη σας προξενεί αρκετή σύγχυση σε πρακτικά και οργανωτικά ζητήματα, αλλά η κατάσταση θα διορθωθεί γρήγορα.

Υδροχόος Ο μόνος τρόπος να αλλάξετε την εικόνα που έχει σχηματίσει ένα σημαντικό άτομο για εσάς, είναι αναλαμβάνοντας περισσότερες πρωτοβουλίες και τολμώντας πιο ακραία πράγματα. Αρκετά βολευτήκατε στην αδράνεια – καιρός να επαναπροσδιορίσετε τα όριά σας. Περισσότερες ευθύνες σας περιμένουν στα επαγγελματικά, που θα σας βοηθήσουν να ανελιχθείτε με πιο άμεσο και δίκαιο τρόπο.

Ιχθύς Τα πάντα σήμερα εξαρτώνται από τα γρήγορα αντανακλαστικά σας. Οι κουβέντες, οι σιωπές και τα υπονοούμενα έχουν ξεχωριστή σημασία – και καλό θα ήταν να την αντιληφθείτε προτού οι ευκαιρίες σας χαθούν. Μείνετε πιστοί σε μία επαγγελματική επιλογή που κάνατε πρόσφατα, ακόμα κι αν ακόμα δεν έχει αποδώσει τους καρπούς που ελπίζατε.

Πηγή: www.lifo.gr

The post Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα