Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας

Κριός Ένας φίλος από τα παλιά εισβάλλει στη ζωή σας σαν σίφουνας, με εντελώς διαφορετικούς όρους απ’ ό, τι στο παρελθόν. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που σας δίνεται τώρα, για να χτίσετε κάτι πιο γερό. Άνοδος στα οικονομικά, που σε συνδυασμό με την ηρεμία των επαγγελματικών σας, θα σας τονώσει το ηθικό.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας

Ταύρος Μην παίρνετε πιο σοβαρά απ’ ό, τι πρέπει τις μικροπαρεξηγήσεις και τους καυγάδες που συμβαίνουν στη ζωή σας ή γύρω σας. Εστιάστε στα καλά στοιχεία των σχέσεων και όλα

θα πάνε καλά. Προσοχή στις επαγγελματικές τρικλοποδιές. Δεν θέλουν όλοι το καλό σας, όσο κι αν προσπαθούν να σας πείσουν για το αντίθετο.

Δίδυμος Καιρός να ανοιχτείτε σε μία καινούργια επαγγελματική προοπτική, ακόμα κι αν μοιάζει υπερβολικά αβέβαιη για τα μέχρι τώρα δεδομένα σας. Δεν θα σας βλάψει αν πειραματιστείτε σε κάτι διαφορετικό. Δώστε βάση στις συμβουλές των Τοξοτών, ειδικά αν προέρχονται απ’ το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Είναι πολύ πιο εύστοχες απ’ ό, τι θα φανταζόσασταν.

Καρκίνος Οι υπερβολές και οι συναισθηματικές εξάρσεις είναι κι αυτές μες στο παιχνίδι. Δεχτείτε τες ως έχουν, χωρίς να τις φοβάστε. Τα ερωτικά σας παίρνουν απρόβλεπτη τροπή τώρα, εμπνέοντάς σας να μιλήσετε και να πράξετε όπως ποτέ πριν. Οι Υδροχόοι σας μαρκάρουν πολύ στενά, αλλά τα κίνητρά τους είναι αβέβαια. Κρατήστε τους σε μια κάποια απόσταση.

Λέων Η λύση στο πρόβλημά σας δεν βρίσκεται μέσα στο σπίτι. Απελευθερωθείτε απ’ τα δεσμά που σας κρατάνε πίσω και αφήστε τον εαυτό σας να εξερευνήσει μία πιο έντονη κοινωνική ζωή. Ηρεμία στα ερωτικά και τα επαγγελματικά σας. Ο Άρης αυξάνει τον ανταγωνισμό σε όλους τους τομείς, αλλά όλα δείχνουν πως μπορείτε να τον διαχειριστείτε άνετα.

Παρθένος Η αναμονή σας κάνει λίγο νευρικούς – ίσως περισσότερο απ’ ό, τι σας συμφέρει. Μη βιάζεστε να διεκδικήσετε και να κυνηγήσετε, θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες να αποκτήσετε αυτό που θέλετε, μελλοντικά. Μείνετε κοντά στην οικογένεια, ακόμη κι αν οι διαφορές σας μαζί της είναι μεγάλες. Θα την χρειαστείτε και θα σας χρειαστεί.

Ζυγός Μην αναγκάζετε τον εαυτό σας να υπομείνει μία κατάσταση που δεν τον αντιπροσωπεύει και δεν τον βοηθάει σε τίποτα. Όσο δύσκολο κι αν μοιάζει, τώρα θα πρέπει να πείτε αντίο σε έναν άνθρωπο ή μία συνήθεια που έκαναν τον κύκλο τους. Η Αφροδίτη σας φέρνει αρκετά βήματα πιο κοντά σε έναν μακροχρόνιο ερωτικό στόχο. Προσέξτε μην τα θαλασσώσετε από βιασύνη.

Σκορπιός Η δουλειά σας σήμερα θα σας δώσει μπόλικες αφορμές να ξεπεράσετε τον εαυτό σας. Φερθείτε έξυπνα και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που προκύπτουν απ’ το πουθενά. Μία απρόσμενη γνωριμία θα επηρεάσει τα αισθηματικά σας με καταλυτικό τρόπο. Δώστε στους άλλους τη δυνατότητα να σας εκπλήξουν, χωρίς να κουκουλώνετε κάθε τους προσπάθεια.

Τοξότης Η πρώτη εντύπωση είναι συνήθως και η πιο ακριβής. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας σε όλους τους τομείς και ειδικά στον επαγγελματικό. Μόνο αυτό μπορεί να σας κρατήσει μακριά απ’ τις κακοτοπιές και τις παγίδες. Σταθερά τα ερωτικά σας. Οι όποιες συγκρούσεις του πρόσφατου παρελθόντος παύουν πλέον να σας επηρεάζουν.

Αιγόκερως Μη χάνετε τον χρόνο σας με ειδύλλια και φλερτ που ξέρετε απ’ την αρχή ότι δεν πρόκειται να ευδοκιμήσουν. Καιρός να δώσετε έμφαση στις πραγματικές σας ανάγκες, στρέφοντας την προσοχή σας μόνο σε αντικειμενικά αξιόλογες περιπτώσεις. Ο Ερμής φέρνει αβεβαιότητα στα οικονομικά σας, που θα ξεπεραστεί με ορισμένες προσωπικές θυσίες.

Υδροχόος Μην περιμένετε την κατάλληλη στιγμή για να κάνετε αισθητή την παρουσία σας, γιατί αυτή δεν πρόκειται να έρθει ποτέ. Επιλέξτε εσείς πότε θα κάνετε τη μεγάλη κίνηση στα ερωτικά σας, αναλαμβάνοντας το ρίσκο. Μεταπτώσεις στη διάθεσή σας, οι οποίες σχετίζονται με τα αντιφατικά μηνύματα που στέλνει ένα κοντινό σας πρόσωπο.

Ιχθύς Πολλά θα λεχθούν σήμερα για εσάς (θετικά και αρνητικά), αλλά δεν χρειάζεται να διαψεύσετε ή να επιβεβαιώσετε οτιδήποτε. Αυτοί που αξίζουν πραγματικά, θα σας πλησιάσουν για τους σωστούς λόγους με τον σωστό τρόπο. Σταθερά τα οικονομικά σας, μετά από μία περίοδο αναταραχών. Επενδύστε σε ένα πρότζεκτ που σας εμπνέει εμπιστοσύνη.

Πηγή: www.lifo.gr

The post Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα