Οι απόστρατοι βαρέθηκαν την σύνταξη και ίδρυσαν… κόμμα

Η φυλάκιση των στελεχών της Χρυσής Αυγής και η κατακρήμνιση της εκλογικής της δύναμης φαίνεται πως άνοιξε διάπλατα τον δρόμο για την δημιουργία μιας «καθαρότερης» και πιο light ακροδεξιάς. Καθώς η πολιτεία δεν φροντίζει να εκλείψει τελείως τον εθνικιστικό κίνδυνο πάντα θα εμφανίζονται αυτόκλητοι σωτήρες της πατρίδας.

Με αυτά τα δεδομένα οι απόστρατοι αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων φαίνεται πως βαρέθηκαν στη σύνταξη και αποφάσισαν πως

ήρθε η ώρα τους να καλύψουν το κενό που άφησε το ναζιστικό μόρφωμα.

Το όνομα του σχηματισμού που έρχεται να γεμίσει τα «δημοκρατικά» παπούτσια της Χρυσής Αυγής και το κενό μεταξύ της ακροδεξιάς ΝΔ και του εθνικιστικού μορφώματος; «Δημοκρατική Παρέμβαση».

Σύμφωνα με πηγές, μέλη που αποτελούν τον νεόκοπο κομματικό συνδυασμό, προέρχονται από τον Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας, που είχε καλέσει τον λαό να τους βοηθήσει σε νέο πραξικόπημα.

Οι απόστρατοι που πλέον δεν έχουν άτυχα φανταράκια υπό τις διαταγές τους, ανακοίνωσαν πως στόχος τους είναι «η αποκατάσταση της Συνταγματικής τάξης, με κάθε δημοκρατικό μέσο και μέσα από τις επιταγές του Συνταγματικού Δικαίου και των σχετικών διατάξεων, η οποία βάναυσα διασαλεύτηκε τα τελευταία χρόνια».

Διαβάστε αναλυτικά στο toxrima.gr

The post Οι απόστρατοι βαρέθηκαν την σύνταξη και ίδρυσαν… κόμμα appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα