Ο Τσίπρας σταμάτησε συνέντευξη γιατί δεν του άρεσαν οι ερωτήσεις

Ένα πρωτοφανές επεισόδιο έλαβε χώρα πριν από μερικές μέρες στο γραφείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Α. Τσίπρα. Ο κ. Τσίπρας φέρεται να σταμάτησε συνέντευξη, γιατί δεν του άρεσαν οι ερωτήσεις που του έκανε, ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Frankfurter Allgemeinen Zeitung Μίκαελ Μάρτινς.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συνέντευξη είχε εγκριθεί από το επιτελείο του προέδρου

του ΣΥΡΙΖΑ, διότι ήταν πολύ ικανοποιημένοι για την πρωτοβουλία της FAZ, καθώς πρόκειται για μία ευρείας κυκλοφορίας και μεγάλου κύρους γερμανική εφημερίδα. Όμως, η συνέντευξη δεν πήγε ακριβώς όπως θα ήθελε τουλάχιστον η Κουμουνδούρου , αφού ο δημοσιογράφος -σύμφωνα πάντα με συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα – απηύθυνε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ερωτήσεις που δεν του άρεσαν.

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν παρόντες στη συνέντευξη, χαρακτηρίζουν τις ερωτήσεις «επιπέδου γαλάζιας μονταζιέρας» και υποστηρίζουν ότι ο δημοσιογράφος είχε σταματήσει να ρωτά και απλώς έκανε επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, με ερωτήσεις παραπολιτικού χαρακτήρα και αξιοποιώντας «επιχειρήματα» από τα non paper που κατά καιρούς εκδίδει η ΝΔ εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Τότε, ο κ. Τσίπρας διέκοψε την κουβέντα και είπε στον κ. Μάρτινς ότι η συνέντευξή τους «θα γίνει σε μιαν άλλη ζωή».

Keywords
Τυχαία Θέματα