Ο τηλεοπτικός Σουλεϊμάν εξομολογείται…

Μια αποκλειστική συνέντευξη στο τηλεοπτικό περιοδικό Mytv έδωσε ο «Σουλεϊμάν» ή κατά κόσμον Χαλίτ Εργκέντς.

Ο 42χρονος ηθοποιός που υποδύεται τον Σουλεϊμάν στην ομώνυμη σειρά παραδέχτηκε ότι στην Ελλάδα νιώθει σαν στο σπίτι του και μίλησε για τον πιο σπουδαίο ρόλο, εκείνον του πατέρα και συζύγου.

Για την επιτυχία που γνωρίζει η σειρά στην Ελλάδα δήλωσε υπερήφανος, τονίζοντας ότι η ιστορία πάντα αποτελούσε σημείο ενδιαφέροντος και ιδιαίτερα η Οθωμανική, σημειώνοντας ότι είναι λίγες οι δουλειές που έχουν γίνει σε τηλεόραση και κινηματογράφο αναφορικά με την Οθωμανική ιστορία.

Όσο για το αν θα υπάρξει και τέταρτος κύκλος της σειράς, ο ίδιος προετοίμασε τους λάτρεις της σειράς δίνοντας θετική απάντηση. «Δεν μπορώ να πω κάτι για το τέλος, αλλά το σίγουρο είναι ότι η σειρά έχει περάσει σε μια πολύ συναρπαστική φάση», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για το αν έχει κοινά σημεία με τον ήρωα του έργου υπήρξε κατηγορηματικός «δεν έχουμε κοινά σημεία. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είμαστε και οι δυο πολύ ευαίσθητοι», είπε και πρόσθεσε αστειευόμενος ότι «η μεγάλη μας διαφορά βασικά είναι ότι δεν είμαι σουλτάνος!»

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, είπε ότι «η οικογένειά μου είναι το σημαντικότερο για εμένα. Όταν βρίσκομαι σπίτι μαζί τους, νιώθω ότι είμαι ο εαυτός μου». Μάλιστα ομολόγησε πως όταν έγινε πατέρας οι αρνητικές σκέψεις και οι προσωπικές του ανησυχίες σχεδόν εξαφανίστηκαν. «Ουσιαστικά μου έδωσε μια αίσθηση ελευθερίας αλλά και μεγάλης ευθύνης για το μέλλον του γιου μου, Αλί», είπε χαρακτηριστικά, αναφέροντας πως ο μικρός μοιάζει περισσότερο στη μητέρα του, Μπεργκουζάρ.

Καταλήγοντας, ερωτηθείς για το αν η τεράστια συγκέντρωση δύναμης μπορεί να καταστρέψει την ευκαιρία για προσωπική ευτυχία χρησιμοποίησε τα λόγια του Σουλεϊμάν για να πει πως «η δύναμη είναι μια απειλή που μπορεί να κάνει κάποιον τυφλό ή κουφό» και πρόσθεσε πως «η ευτυχία μπορεί να λάμψει μόνο στις μικρές λεπτομέρειες».

Keywords
Τυχαία Θέματα