Ο ΣΥΡΙΖΑ για την σύσκεψη των αρχηγών

Τα «βέλη» του προς την κυβέρνηση Σαμαρά εκτόξευσε για ακόμη μία φορά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, λίγο μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης των τριών πολιτικών αρχηγών, λέγοντας πως «απεργάζονται τα νέα μέτρα κοινωνικού σφαγιασμού και ισοπέδωσης».

«Όλα

όσα με ψεύτικες διακηρύξεις προθέσεων απέρριπταν προεκλογικά, τώρα αποτελούν τη συνισταμένη της κυβέρνησης. Η συμφωνία τους στα νέα μνημονιακά μέτρα είναι συμφωνία στη λιτότητα, στις μειώσεις μισθών και συντάξεων, στο ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου, στη διάλυση της παιδείας, της υγείας, των δημόσιων αγαθών» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Ο στόχος περί «επιμήκυνσης» της δημοσιονομικής προσαρμογής είναι συνώνυμος με την επιμήκυνση της λιτότητας, η «επαναδιαπραγμάτευση» και τα «ισοδύναμα μέτρα» δεν είναι τίποτα άλλο παρά λέξεις κενές περιεχομένου, τις οποίες οι κυβερνητικοί εταίροι αναμασούν υποκριτικά» είπε στη συνέχεια .

Ολοκληρώνοντας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε την κυβέρνηση για αδιέξοδη πολιτική καθώς όπως είπε, έχει οδηγήσει τη χώρα στο χείλος της οικονομικής καταστροφής ενώ δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τους τρεις πολιτικούς αρχηγούς «εκτελεστικούς λογιστές».

Keywords
Τυχαία Θέματα