Ο… ψυχάκιας Μάρτιν Σκρτελ! (BINTEO)

Ο… σκληρός Μάρτιν Σκρτελ χτύπησε τον Παπασταθόπουλο και αποβλήθηκε. Δεν ήταν όμως, η πρώτη φορά που βγαίνει εκτός εαυτού!

Ο Σλοβάκος αμυντικός της Λίβερπουλ έχει τη φήμη του σκληρού και το έδειξα και μετά το τέλος του αγώνα της Εθνικής με τη Σλοβακία, όπου είχε επεισόδιο με τον Παπασταθόπουλο. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε forum των οπαδών της Λίβερπουλ κυκλοφορούν ανεκδοτάκια αντίστοιχα με αυτά με τον Τσακ Νόρις. «Αν έχει γεύση κοτόπουλο,

μοιάζει με κοτόπουλο, έχει αίσθηση κοτόπουλο αλλά ο Μάρτιν Σκρτελ λέει ότι είναι χoιρινό… τότε είναι χοιρινό!», «Ο Σκρτελ δεν έχει σπίτι. Απλά μπαίνει σε σπίτια άλλων και αυτοί αναγκάζονται να φύγουν», «Στον Μάρτιν Σκτελ επιτρέπεται να μιλά για το Fight Club», αναφέρουν μερικά χαρακτηριστικά!

Πέραν τούτου, έχει δείξει αρκετές φορές μέσα στο γήπεδο ότι δυσκολεύεται να συγκρατήσει τα νεύρα του και δεν διστάζει να μπει στον καυγά και να υπερασπιστεί συμπαίκτες του, κάτι που φυσικά δεν είναι απαραίτητα κακό. To καλοκαίρι πάντως είδαν το φως της δημοσιότητας κάποια σενάρια που τον ήθελαν να τα έχει σπάσει και με τον προπονητή του, Μπρένταν Ρότζερς, θέλοντας να ακολουθήσει τον Μπενίτεθ στη Νάπολι. Τελικά, έμεινε στο Άνφνιλντ.

Toν Ιανουάριο του 2013, η Λίβερπουλ ηττήθηκε με 3-2 από την Όλνταμ για το FA Cup. Οι Ρεντς βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το 2′ λεπτό, με τον Σλοβάκο αμυντικό να μην μπορεί να κρατήσει τα νεύρα του! Έτσι, πριν τη συμπλήρωση 10 λεπτών αγώνα «αρπάχτηκε» με τον Σίμπσον των Λάτικς, με τον τσαμπουκά να συνεχίζεται!

Στη… σύρραξη που έλαβε χώρα στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Μάρτιο του 2011, ο Σκρτελ ήταν ο πρώτος που ρίχτηκε στον καυγά μετά το «δολοφονικό» τάκλιν του Ράφαελ στον Λούκας! Ο υψηλόσωμος αμυντικός ζήτησε το λόγο πέφτοντας πάνω στον Βραζιλιάνο, τον οποίο οι συμπαίκτες του τράβηξαν πίσω!

Τον ίδιο μήνα, στο ματς των Μέρσεϊσαίντερς με τη Σάντερλαντ, ο Σκρτελ θεωρεί ότι ο Γκιάν «βουτάει» για να εκβιάσει πέναλτι και του ζητάει το λόγο. Ο επιθετικός των «Μαύρων Γάτων» του βάζει το χέρι στη μύτη και ο Σλοβάκος απαντά με τον ώμο.

Τον Ιανουάριο του 2008, η Λίβερπουλ κατάφερε να σώσει στο τέλος την παρτίδα με την Άστον Βίλα, η οποία προηγήθηκε με 1-2. Ο Μάρλον Χέργουντ πέτυχε το πρώτο γκολ και ενώ η ομάδα του είχε πάρει το προβάδισμα, προσπάθησε να κάνει καθυστέρηση, με τον Σκρτελ να τον… βάζει στη θέση του!

Μετά διαμάχη που είχε ξεσπάσει μεταξύ Εβρά και Σουάρες, με τον Ουρουγουανό να αντιμετωπίζει κατηγορίες για ρατσιστική συμπεριφορά, ο αμυντικός της Γιουνάιτεντ πήγε να πανηγυρίσει προκλητικά μπροστά στον παίκτη της Λίβερπουλ. Τελικά τον απομάκρυναν και τον κράτησαν εκτός αποδυτηρίων, με τον Σκρτελ να είναι από τους πρώτους που ζήτησε το λόγο. Δείτε τα video που ακολουθούν.

Πηγή: gazzetta

The post Ο… ψυχάκιας Μάρτιν Σκρτελ! (BINTEO) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα