Ο Πλατινί έπαθε… πλάκα με τον Σαμαρά

Δεκαπέντε λεπτά κράτησε η συνάντηση του Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά με τον πρόεδρο της UEFA, Μισέλ Πλατινί το μεσημέρι της Παρασκευής στο Μέγαρο Μαξίμου. Η παγκόσμια δόξα των γηπέδων όμως, έπαθε… πλάκα με τις γνώσεις του Σαμαρά για το ποδόσφαιρο ο οποίος έδειχνε να είναι ιδιαίτερα καλά πληροφορημένος για τα τεκταινόμενα στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα.

Μάλιστα

ο Πρωθυπουργός – γνωστός… γάβρος – ζήτησε και τις προβλέψεις του Πλατινί για το αγώνα με την Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν ξέρουμε τι προέβλεψε ο πρόεδρος της UEFA πάντως.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες το βασικό θέμα συζήτησης τους ήταν το ζήτημα με τις λίστες των ομάδων για τους γηγενείς ποδοσφαιριστές που δηλώνονται στις ευρωπαϊκές διοργάνωσες, με τον Πλατινί να ζητά τη βοήθεια του Α.Σαμαρά, ως προεδρεύοντα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στην συνάντηση την ΕΠΟ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Γιώργος Σαρρής και ο εκτελεστικός γραμματέας Παυσανίας Παπανικολάου.

Χθες, ο πρόεδρο της UEFA βρέθηκε στο γήπεδο της Τούμπας, προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα για το Europa League ΠΑΟΚ – Μπενφίκα, μαζί με τον γενικό γραμματέα της συνομοσπονδίας, Τζιάνι Ινφαντίνο και τον αναπληρωτή γ.γ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη.

The post Ο Πλατινί έπαθε… πλάκα με τον Σαμαρά appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα