Ο Πάνος Καμμένος πραγματοποιεί δεξίωση για τη βάφτιση της κόρης του

Δεξίωση για την μονάκριβη κόρη του πραγματοποιεί αυτή την ώρα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, στο πατρικό του σπίτι στη Γλυφάδα.

Περίπου 200 καλεσμένοι έσπευσαν για να ευχηθούν στην κορούλα του πρόεδρου και στη σύζυγό του, Ελένη Τζούλη, και να γιορτάσουν τη βάφτισή της.

Η Πολυτίμη μπορεί να βαφτίστηκε το περασμένο Σάββατο, στις 12 το μεσημέρι στην Παναγιά τη Σπηλιανή της Νισύρου, αλλά ο πατέρας

της ήθελε να μοιραστεί την χαρά του με τους στενούς του φίλους και συνεργάτες διοργανώνοντας μια μεγάλη γιορτή.

Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους του Πάνου Καμμένου, βουλευτές του κόμματος, πολιτευτές, επιχειρηματίες αλλά και δημοσιογράφοι.

Ο εκδότης της εφημερίδας «Το Παρασκήνιο», Νίκος Καραμανλής με τη σύζυγό του, οι δημοσιογράφοι Μάκης Τριανταφυλλόπουλος με τη σύζυγό του Κιμ Κίλιαν, Δήμος Βερύκιος, Γιώργος Βλάχος και Γιώργος Ρουμελιώτης, η Φάνη Πάλλη- Πετραλιά, ο πρώην πρύτανης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου Νίκος Μαρκάτος, ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Πειραιά, Γιώργος Ζησιμάτος, αλλά και ο πολύ στενός συνεργάτης του του Πάνου Καμμένου και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Θανάσης Μπέλτσος.

Το παρών δίνει αυτή την ώρα και ο πρόεδρος του ALPHA, Δημήτρης Κοντομηνάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα